Çorum MEM YouTube’de

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tüm faaliyetlerini YouTbe hesabından yayınla duyuracak.

06 Ekim 2019 Pazar 15:33
Çorum MEM YouTube’de

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü YouTbe hesabından yayın yapacak.

Milli Eğtim Müdürü Ömer Yılmaz, il MEM olarak YouTube’da olduklarını duyurdu. Yılmaz,  il genelinde yapılan tüm etkinliklerin (bilimsel, sanatsal, sportif etkinlikler, kültürel faaliyetler, çalıştaylar, konferanslar, söyleşiler) resmi YouTube hesabından yayınlanacağını belirterek, “Hem görünürlüğümüzü arttırmak, hem de etkinliklerimizi geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Abone olarak bin kişiye yaklaşmak üzereyiz. Desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyaz Octavia 2019-10-06 20:37:04

Bunu kim dedi mudurbey bu kimin projesi ama harbiden boyacılık tuttu herhafta çay ocağında yım çay iside iyi sizi gören yok garanti buda oktavyali çocuğun projesidir akillanmaz bu oktaviali çocuk halbuki o kadar dedim git gez osmancigi dinlemiyo yok boya yok çay yok you tube

Avatar
osman demir 2019-10-06 22:48:50

MEM camiası artisliği özenmesin iş yapsın. Şimdi okul müdürleri bütün öğretmenlere mesaj yazıp abone olun diyor. Ömer Yılmaz koltuğu dolduramadı. Abone seferberliği başlatsınlar. Milli Eğitimin içler acısı halidir bu. Başka söze gerek yok.

Avatar
Kenann 2019-10-06 17:17:02

Tebrikler, müdür bey vizyon böyle işte

Avatar
Osman nuri 2019-10-07 07:42:50

Corumda milli eğitim müdürü mu var. Ortada icraat mi var ki. Komedi yaaaa.