Çürük raporlu bina yıkılıyor

Hitit Üniversitesi MYO'nun bir süre kullandığı bina çürük raporu nedeniyle yıkılıyor.

30 Ocak 2021 Cumartesi 14:34
Çürük raporlu bina yıkılıyor

Çorum’un İskilip ilçesinde daha önce terminal olarak kullanılan, daha sonra meslek yüksek okuluna geçici olarak devredilen bina çürük raporu nedeniyle yıkılıyor.

İskilip Belediyesi’nin geçmişte terminal olarak kullandığı yapı, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun kullanımına devredildi. Öğrenciler bir süre söz konusu binada öğretim gördü.

Yapılan tetkiklerde çürük raporu verilen İskilip MYO binası şimdi yıkılıyor.

Son Güncelleme: 31.01.2021 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-01-30 16:13:04

inşAllah bir an önce. İLÇEMİZE YAKIŞAN OKUL VE YURT YAPIMI SAĞLANIR. BOŞALAN MAHALLELER MEVCUT BOŞELAN MAHALLLELERE VEYA KAPALI OLAN İlköğretim okullları mevcut bu okulllar da (sakarya) değerlendirilmelidir.

Avatar
İskilip 2021-01-30 22:50:03

ne olacak o kadar toplanan yardım, bağış. bina desdekleme takviye meblağları parasal deıeri ve kaybedilen zaman ve sahipsizlik psikolojisi ?