Fatih Okumuş aday

Eğitimci Fatih Okumuş, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi başkan aday olduğunu açıkladı.

24 Eylül 2022 Cumartesi 23:27
Fatih Okumuş aday

Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanlığı görevinde bulunan eğitimci Fatih Okumuş, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi başkan aday olduğunu açıkladı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonunda yapılan ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tanıtım programında konuşan Fatih Okumuş, şöyle dedi:

“Her eylem yeniden diriltir beni, Nehirler düşlerim göl kenarında şiarıyla yola revan olan Kurucu Genel Başkan merhum Mehmet Akif İnan ve yol arkadaşlarının 14 Şubat 1992 yılında hakikati söylemek için başlattığı bu kutlu yolculukta 30 yılı geride bıraktıklarını belirten Fatih Okumuş, “Bugüne kadar sayısız kazanımıyla Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eğitim Bir Sen, diğerlerine göre değil, değerler sendikacılığını merkeze alarak, halka hizmeti hakka hizmet olarak benimseyen, sendikal mücadelesinde eğitim çalışanlarının özlük haklarının yanı sıra mağdur ve mazlum coğrafyaların sesi olmaya çalışmış ve bu anlamda birçok faaliyete imza atmıştır.

Bizler de üyesi olmaktan onur duyduğumuz sendikamızın birer neferi olarak, Çorum Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunda delege adayı olarak başvurumuzu yaptık. Üyelerinin haklarını savunmak, sosyal alanlarda hizmet sunmak ve en önemli önceliğimiz olan üyelerimiz arasında kardeşlik hukukunu pekiştiren bir anlayışla geniş kapsamlı bir teşkilat oluşturduk.

Hizmet binasının üyelerimiz tarafından daha aktif kullanılabilmesi,  sendikal imkanların eşit paylaşıldığı ve her kesime hitap edecek çalışmalarımızla bütün üyelerimize hizmet etmek istiyoruz.”
 

Son Güncelleme: 25.09.2022 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat 2022-09-26 23:56:49

Kadir efendi haberin içeriğinde geçen kutlu dava ifadesi sana ve senin gibilere batarak büyüyecek. Kendi ezberlerinizi tekrar ederek sureti haktan görünmekte de üstünüze yok. Eğitimin gerek fiziksel kapasite gerek içerik ve öğretmen yeterlilikleri bağlamında geldiği zirve de batıyor tabii...

Avatar
Kadir 2022-09-26 07:14:57

Siz Dinî herşeye alet eden, İslam'ı kendinize kalkan yapan bu sebeple İslam'a en büyük zararı veren akıbeti itibariyle acınası insanlarsınız.. Kutlu Davaymış Kur'an tilaveti yapıyor, insan Hakkına girmek, Ayrımcılık yapmak, Bizden olsun nasıl olursa olsun.. yıllardan beri yaptığınız uyguladığınız bu sistem sayesinde okulların durumu ortada. Katkınız büyük

Avatar
Hayırlı Olsun 2022-09-25 21:10:09

Genç bir arkadaşımız yolu açık olsun.

Avatar
Sorumlu 2022-10-23 00:06:30

Yorumları okudum.vedat isimli arkadaşın üslubu hiç hoş değil...

banner165