Güzel haber, istihdam odaklı iki programa onay

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na istihdam odaklı iki yeni program açılıyor.

21 Eylül 2022 Çarşamba 13:32
Güzel haber, istihdam odaklı iki programa onay

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na istihdam odaklı iki yeni program açılıyor.

Konuya ilişkin Sosyal Bilimler Meslek Yüksok Okulu Müdürü Doç, Dr. Zekeriya Işık’ın yaptığı duyuruya göre; yüksek okul bünyesinde Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri ile Aşçılık programlarının açılması için yürütülen çalışmalar sonuçlandı, başvurular YÖK tarafından kabul edildi.

Işık, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile her iki programın kazanımına katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Üniversitemize, şehrimize hayırlı olsun inşallah…” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman ULUSOY 2022-09-21 14:53:57

Üniversiteye arada bir uğrayıp bir iki bölüm açtırıyor işte. Diş hekimliği yok, Tıp desen liseden bozma, ziraat fakültesi yok. CÜlkede ezaevi inşaatları tam gaz devam ettiği için yetiştirilecek eleman da lazım tabii.

Avatar
Ahmet 2022-09-21 13:58:54

Buğday, pirinç, şeker pancarı, ceviz gibi ürünlerin üretim merkezlerinden biri olduğumuzun ne zaman farkına varacaksınız merak ediyorum. Hiçbir işe yaramayan fakülte ve bölümler yerine ziraat fakültesi açmak kimsenin aklına gelmiyor mu?

Avatar
Veteriner Fakültesi 2022-09-22 09:36:45

Veterinerlik fakültesi nerede? Diye diye dilimizde tüy bitti. Yuh olsun.

Misafir Avatar
Cahil vatandaş 2022-09-28 08:00:22 @Veteriner Fakültesi

Veterinerlik fakültesinin açılması konusunda ısrarınızı anlamak mümkün değil.İşsiz ordusu yaratmaya gerek yok.Açılsa bile öğrenci bir yıl sonra geleceğinin olmadığını görüp bırakır.Yerine hukuk,psikoloji gibi bölümleri açıp kaliteli hocaları da üniversiteye kazandırılırsa üniversitemizin sıralamadaki yeri yükselir.Kaliteli insan yetişir.Yoksa bencil düşünüp kişiye özel kadro beklentisinin hayalini kurup algı yapıp beklersiniz.Vatandaş her şeyin farkında.

Beğenmedim! (0)
Avatar
recep 2022-09-22 11:50:30

açıklamayı z ışık yapmış haberde rektörün fotoğrafı var

Avatar
Zekeriya Hoca 2022-09-21 14:47:59

Hocam bu üniversite size çok şey borçlu. Eğer üniversite şu anda bu durumdaysa, sizin katkılarınızla. Her şeyle ilgileniyorsunuz, her işe koşturuyorsunuz, her STK'da varsınız. Sizi Çorumdan Bakan ve Beleidye Başkanı ve Rektör olarak görmek istiyoruz.