'Haydi Çorum' çağrısı

MEB'in açıklamasının ardından Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı'dan 'Haydi Çorum' çağrısı geldi.

10 Ocak 2021 Pazar 18:33
'Haydi Çorum' çağrısı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın '11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı’mız okunacak' şeklinde yaptığı açıklama üzerine Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, bir çağrıda bulundu.

'Haydi Çorum' diyen Milli Egitim Müdürü Yakup Sarı, yaptığı açıklamada, "Yaşamakta olduğumuz salgın dolayısıyla uzunca bir süredir İstiklal Marşımızı okul bahçelerimizde, öğrencilerimizle hep bir ağızdan okuyamamadığımızdan 11 Ocak 2021 Pazartesi günü (yarın) saat 10.00'da, tüm okullarımızda bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşımız çalınacak, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz evlerinden ya da bulundukları yerlerden katılım sağlayabilecektir." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 10.01.2021 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
R.TURHAN 2021-01-10 19:03:40

Destekliyorum