Hayırseverlere çağrı

Merkezi İstanbul’da bulunan Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği kahvaltı programında buluştu.

09 Aralık 2019 Pazartesi 18:52
Hayırseverlere çağrı

Merkezi İstanbul’da bulunan ve faaliyetlerine hız kesmeden devam eden  Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi’ne Ümraniye’de gerçekleştirdikleri kahvaltıyla beraber görkemli bir açılış yaptı.

İstanbul Vali Yardımcısı hemşehrimiz Levent Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Sayın Şeyma Döğücü ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tüm misafirlere hitap etti. İş dünyasından,  spor ve sanat camiasından birçok davetlinin yanı sıra, burs verenler ve bursiyerlerin de katıldığı kahvaltı programı oldukça dolu geçti.

Açılış konuşmasını yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başer, şöyle dedi;“Kurulduğu günden bu yana Çorumlu gençlerin yarasına merhem olan, maddi manevi destek olmaya çalışan Çesiad, bugün de gençlerimiz için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu sene yaşanan maddi imkansızlıklardan dolayı biraz geciktik ancak gece gündüz çalışarak maddi kaynak bulmak için elimizden geleni yaptık. Bu sene de 100’ü aşkın üniversite öğrencisine destek olacağız. Gönül isterdi ki burs başvurusunda bulunan hiç kimseyi boş çevirmeyelim, ancak imkanlardan dolayı bu mümkün olmuyor. Detaylı bir çalışma sonucu seçtiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere, hayırseverlerimizin vermiş olduğu bursları ileteceğiz. Her ay yapmış olduğumuz aile kahvaltılarımıza bu ay itibariyle başladık ve devam ettireceğiz. Tüm hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.