İHL bahçesi genişliyor, yeni spor sahası yolda

Çorum Belediyesi, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesini genişletirken, alana çok amaçlı spor sahası yapacak.

19 Aralık 2023 Salı 17:11
İHL bahçesi genişliyor, yeni spor sahası yolda

Çorum Belediyesi, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesini genişletiyor. Yeni açılan alana çok amaçlı spor sahası inşa edilecek.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre; Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘Çok Amaçlı Spor Sahası Projesi’ hayata geçirilecek. Öğrencilerin, voleybol, basketbol, hentbol, badminton gibi sporları yapabileceği spor sahası yapımı için Çorum Belediyesi ekipleri proje çalışmalarını başlattı.

BAŞKAN AŞGIN İNCELEDİ

Okul bahçesindeki çalışmaları Başkan Yardımcıları ile BİRLİKTE inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, okul yöneticilerinden Çok Amaçlı Spor Sahası Projesi hakkında bilgiler aldı. Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinin Albayrak Caddesi tarafını genişleterek, projenin uygulanacağı alanı Çorum Belediyesi olarak hazırlayacaklarını açıklayan Başkan Aşgın, “Çorum Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin yanında olduk. Okullarımızdan gelen talepleri anında değerlendirerek eğitime ve gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İmam Hatip Lisesi’ne yapılacak olan spor sahası projesini önemsiyoruz. Gençlerimiz burada eğitim ve öğretimin yanı sıra soysal ve spor etkinliklerine de katılarak her alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulmuş olacak.”dedi.

MUSIKİ PROJE OKULU ÖĞRENCİYLERİ DİNLETİ SUNDU

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, okul bahçesinde yaptığı incelemenin ardından, okul binasını gezerek öğrencilerle sohbet etti. Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki Proje Okulu öğrencilerinin müzik dinletisine de katılan Başkan Aşgın, yetenekleriyle gelecek vaat eden öğrencileri tebrik etti.

Son Güncelleme: 21.12.2023 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Sert 2023-12-19 22:43:03

Maalesef tek pencereli sınıflarda havasız bir ortamda ders yapmak hem öğretmenleri hem de öğrencileri zorluyor. Çoğumuz hastalanıyor. Mevcut bina Şehit Erol Olçok un adına layık değil.

Avatar
Mustafa 2023-12-19 19:38:32

Herkes yıkılacak diye beklerken spor salonu mu yapılıyor?Bir zamanlar komşu şehirleden öğrenci geliyor ve sınavla alınıyorken şimdi millet çocuğunu göndermeye korkuyor.Çorum’da İmam Hatip Liselerinin başarısı koltuk dolduran beceriksiz idarecilerindendir.Bu vebal oraları işgal edenlere yeter de artar bile.Sayın Başkan belediye terminalin yanına koca bir kompleks yaptı da orada şimdi kaç öğrenci var.Oradaki kompleksin hakkı verilebiliyor mu?

Avatar
Bahattin 2023-12-19 18:16:15

Çoruma hiç yakışmayan bir binası var. Çorum da imam hatipin ekmeğini yiyenler adam olsa önce binasını yenilerler. Yıllar önce binbir yoklukla bu binalar yapıldı. Şimdi belediye başkanımız var milletvekilimiz var ama binayı yenileyecek adamımız yok. Yazıklar olsun sizin imam hatip sevdanıza. İnsanlar çocuklarını göndermeye korkuyor.

Avatar
Hop Bidakka 2023-12-19 20:57:55

Öğrenciler binası kötü diye mi gelmiyor. Böyle birşey yok kabukla uğraşmaya da gerek yok. Eğer öz iyi ise öğretmen öğrenci ve bir kara tahta yeter. Beceriksizliği mizi binalara bağlamayalım beyler.

Avatar
Muzo 2023-12-19 22:56:15

Nerede o eski İHL. 22 yıldır nereden nereye. Yaparsa biz yaparız.

Avatar
Doğrusöz 2023-12-19 23:16:38

Söz konusu İmam Hatip Lisesi geçmişte çok güzel başarılara imza atmış ve birçok öğrenci yetiştirmiş memleketimize hizmet eden ve Bürokraside en önemli görevleri üstlenen Öğrenciler bu okulda yetişmiş Hatta Türkiye'de hatırı sayılır ulema olan bazı kimseler de bu okuldan çıkmışlardır bu okulun kıymetini bilmeyenler bir şeyler yapmak adına adeta okulun dibine kibrit suyu dökmek gibi bir tavıra girdiler ve Bitirdiler bunu yapanlar da bu okuldan mezun olan zavallılar. Yeni yapılan çalışmaları yerinde buluyorum ve okulun eski kimlik ve hüviyetine kavuşmasını gönülden temenni ediyorum ve bu çalışmaları yapanlara da teşekkür ediyorum.

Avatar
İmam Hatipli 2023-12-20 11:09:08

Başkan bey İHL nin kullanımına açılan bir tesis olmalıdır kamuya yapılırsa Okulun olanakları elinden alınmış olur zaten yeterince yaralandı okulumuz artık kuvvetlendirmeli ona has tesisle....ve İHL hiçbir zaman kötü olmadı hiçbir şeyi ile olmayacakta avcunuzu yalayın kuyucular... Rabbim iyileri korusun

Avatar
Hayırlı Olsun 2023-12-20 15:31:09

Bu zamana kadar o bahsettiğiniz başarılı insanlar binadan çıktı. Yeni bina yapılsın derken binayı kötülemenin anlamı yok. Özel kurs okul diye o binadan daha kötü ortamlara insanlar avuç avuç para ödüyor. Gelin biz kendimize bakalım imkanları doğru kullanalım moral motivasyosyonu yükseltelim. Yeter artık