İHL bahçesine modern okuma salonu

Çorum İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami bahçesinde inşa edilen modern mini okuma salonu tamamlandı.

08 Mart 2022 Salı 13:50
İHL bahçesine modern okuma salonu

Çorum İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami bahçesinde inşa edilen modern mini okuma salonu tamamlandı.

Müftülük’ten yapılan açıklamada, 7’den 77’ye herkese hizmet sunacak olan okuma salonu Çorum İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami bahçesinde hizmete hazır hale getirildiği belirtilerek, şöyle denildi: “İslam Dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak maksadıyla din hizmetinde ihtiyaç duyulan mekânları kısa sürede karşılamak ve hizmetleri artırmak için gayret sarf eden Müftülüğümüz, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Din hizmetinin sunulmasında nezih mekânlar, son derece önemlidir. Bu kapsamda bu nezih mekânın oluşturulmasında Çorum Belediyesine ve eksiklerinin giderilmesinde Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesine teşekkür ederiz.
Okuma salonumuzda Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Diyanet Vakfı yayınları başta olmak üzere güvenilir yayınlardan oluşan kitaplar ve dergiler halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Hafta içi her gün hizmet verecek olan Diyanet Okuma salonumuza tüm halkımız davetlidir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2022-03-08 16:09:10

Ne zaman faaliyete geçecek..