İkice Haber çıktı

Bahçelievler İlkokulu 3/C sınıfı tarafından çıkarılan hazırlanan ‘İkice Haber’ Gazetesi’nin üçüncü sayısı yayımlandı.

27 Mart 2021 Cumartesi 21:27
İkice Haber çıktı

Çorum merkez Bahçelievler İlkokulu 3/C sınıfı tarafından çıkarılan hazırlanan ‘İkice Haber’ Gazetesi’nin üçüncü sayısı yayımlandı.

Sınıf öğretmeni Elif Bahçeci, geçtiğimiz yıl sınıf ve şube isminden esinlenerek ‘İkice Haber’ ismini verdikleri gazetenin her eğitim dönemi sonunda çıkarıldığını belirterek, öğrencilerin derslere karşı olumlu tutum geliştirmelerine önemli katkılar sunan sınıf gazetesinin aynı zamanda öykü, şiir ve resim gibi alanlarda yetenekli öğrencilerin kendilerini ifade edebilme olanağı sağladığını söyledi.

Sınıf gazetesi ile öğrencilerin okuma ve yazma becerilerinin gelişimi ile medya okuryazarlıklarının artırılmasının da amaçlandığını ifade eden Bahçeci, A3 boyutlarında basımını gerçekleştirdikleri gazetenin öğrenciler için ileride sınıf içi etkinliklerini anımsayacakları güzel bir hatıra olacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.03.2021 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.