İlk etap bitti, ikincisi yıl sonu

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu binasının ilk etabının yüzde 90 oranında tamamlandığı, ikinci etabın bu yılın sonunda bitirileceği açıklandı.

04 Şubat 2024 Pazar 22:40
İlk etap bitti, ikincisi yıl sonu

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu binasının ilk etabının yüzde 90 oranında tamamlandığı, ikinci etabın bu yılın sonunda bitirileceği belirtildi.

İskilipli Atıf Hoca’nın şehadetinin 98. yıldönümünde kabri başında düzenlenen anma programına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte katılan katılan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İskilip MYO inşaatını inceledi.

Rektör Öztürk yaptığı açıklamada, “İskilip Meslek Yüksekokulu inşaatımızda incelemelerde bulunduk. İnşaatımızın ilk etabının %90’ı tamamlandı. 2024 yılının Eylül ayına kadar 2. etabın da tamamlanmasıyla 5600 metrekare kapalı alana sahip binamızı 2024-2025 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.02.2024 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-05 07:06:43

4 katlı tesis 2 etapdanmı oluşuyor. Eğitim dönemi başlamadan tümden bitirilmesi gerekli zaten bu okulun başına gelmeyen kalmadı. İçinde öğrenci var iken inşaat olayı olmaz olamaz ilçe de kim yetkili use bu 1. Etabı seçim öncesi açık derler ama tümden bitsin İskilip Çorum yolu nasıl 2 km 6 7 ayda bitiyor. İnsanlar usandırılmasın, çabucak bitirirsin işler 2 etap acaba ne kadara yapılıyor. Birde önceden 1 yılda neler hedeflenmiştir neler yapıldı önceden böyle açıklamalar yapılırdı şimdi herkes saklı kutu il özel idare, belediye ne hedefledi ne yaptı bu arada Belediyede kimse katılmamış, soğuk mu vurdu gerçi cemreler daha başlamadı da

Avatar
Ulan mistik 2024-02-05 09:00:06

La Mustafa bugunlerde her haberi Iskilipli Atif hainin vatana ihanetten asilma gunune baglayip bir de şehadet diye bagliyorsunya... Sende az yavsak degilsin.

Avatar
Yorum[suz] 2024-02-05 22:52:09

Burada seviyesiz yorum yapanlara sadece şunu söylüyorum; Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil, haberi beğenmiyorsan okumazsın,siteyi beğenmiyorsan girmezsin. Burada kendi düşüncenizi empoze etmek için, insanların, şehrin sinir uçlarına dokunarak kışkırtma yapmaya hakkınız yok.Ayrıca ihaleyi alan firmayı da kutluyorum. İlk günden beri çok hızlı çalıştılar, çok güzel bir bina inşaa ettiler
size inat ağustosta teslim edilir inşAllah.Gençlerimize de yeni okullarında başarılar diliyorum.