İş alemi ile görüştü, gündem mesleki eğitim

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, önceki gün Çorum'da mesleki eğitime dair bir dizi görüşmelerde bulundu.

25 Aralık 2023 Pazartesi 13:40
İş alemi ile görüştü, gündem mesleki eğitim

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Çorum’a geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek müdürlük birim amirleri, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri kentteki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ORMAN OKULU ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı Valilik Makamı’nda ziyaret ederek ilimiz eğitim öğretiminin geneli hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Vali ve İl Müdürü ile birlikte Sıklık Tabiat Parkı’nda bulunan Orman Okulu’nu ziyaret ettiler.

İŞ ALEMİNİN TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Şamlıoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a da nezaket ziyaretinde bulunarak eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. Ziyarette mesleki eğitim farkındalığı, üretim odaklı ekonomi modelinde Türkiye sanayisinin mesleki eğitime olan ihtiyacı ve ortaöğretim düzeyinde mesleki eğitimin tercih edilmesinin gerekliliği üzerinde durulurken, sanayicilerin mesleki eğitim konusundaki talepleri görüşüldü.

MESLEK OKULU ZİYARETİ

Şamlıoğlu ziyaretlerine Çorum Belediyesi ile devam etti. Burada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile bir araya gelen Şamlıoğlu, ilimizdeki eğitim öğretim faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Şamlıoğlu, öğretmen ve öğrencileriz ile bir araya geldikten sonra Çorum’dan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Helal olsun 2023-12-25 20:18:50

Sıklık tabiat parkında orman okulu mu varmış.Hic duymamıştım..Lise statüsünde mi,üniversite statüsünde mi