İskilip’in ilk OKA projesi

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi OKA'dan destek aldı.

05 Ekim 2019 Cumartesi 00:52
İskilip’in ilk OKA projesi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2019 yılı teknik destek kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerden birinin sahibi İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Proje kapsamında İskilip İlçesinde görev yapan Rehber Öğretmenlere aile eğitimi konusunda eğitim verildi.

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçen yıl başlattığı ‘Değişim Eğitimle Başlar’ projesinde ailelere verilen eğitimin daha da güçlendirilmesi için ‘Değişim Eğitimle, Eğitim Ailede Başlar’ anlayışı ile yola çıkıldı. Samsun Öğrenme Akademisi eğitmenlerinden Uzman Psikolog Timur Toker, rehber öğretmenlere üç gün süren bir eğitim verdi. Eğitim boyunca hem eğlenen hem de öğrenen rehber öğretmenler eğitimden çok memnun kaldılar.

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, çocukların eğitimi için ailelerin vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirtti. Ailelere verilecek eğitimin niteliğinin artırılmasının çocukların hayatında gözle görülür değişiklikler oluşturacağını belirten Atcıoğlu bu sebeple bu projeye çok önem verdiklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 05.10.2019 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.