İsmetpaşa Ortaokulu farkı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eğitim-öğretim veren İsmetpaşa Ortaokulu, eğitimdeki başarısını sportif faaliyetlere taşıdı.

01 Mayıs 2024 Çarşamba 21:14
İsmetpaşa Ortaokulu farkı

MUSTAFA DEMİRER

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eğitim-öğretim veren İsmetpaşa Ortaokulu, eğitimdeki başarısını sportif faaliyetlere taşıdı.

DENEYİMLİ İDARECİ VE ÖĞRETMEN KADROSU

Deneyimli eğitim yöneticisi Tuğrul Kezer'in müdürlüğünde, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosunun görev yaptığı İsmetpaşa Ortaokulu, geçtiğimiz dönemlerde İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, İzmir Fen Lisesi, Kocaeli TÜBİTAK Fen Lisesi, Ankara Cumhuriyet Fen Lisesi gbi çok sayıda başarılı eğitim kurumuna öğrenci göndererek adından sıkça söz ettirdi.

İsmetpaşa Ortaokulu eğitimde gösterdiği başarısını spor alanına da taşıdı.

OKUL TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇIKARDI

Milli Antrenör Çelebi Bayır'ın sporcularından İsmetpaşa Ortaokulu öğrencisi İhsan Bolat, Okul Sporları Küçük Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 52 kg'de Türkiye şampiyonu oldu. Okul öğrencileri bu sene okul sporlarında çeşitli branşlarda ilçede derece yaptı.

KENDİ KÜÇÜK, BAŞARILARI BÜYÜK OKUL

Konuya ilişkin görüştüğümüz okul velileri, fiziki kapasitesi son derece yetersiz, ancak başarı çıtası giderek yükselen okulun yeni ve modern bir binaya ihtiyacı olduğunu belirtirken, okul bahçesinin de sportif faaliyetler için başta mini bir çim saha olmak üzere bazı branşlarda donatılmasına ihtiyaç olduğunu dile getiriliyor.

MİNİK DESTEK DOKUNUŞLARI LAZIM

İsmetpaşa Ortaokulu'nun ilçe belediyesi ve gençlik spor müdürlüğünün destek dokunuşlarıyla eğitim, sanat, kültür ve sportif alanlarda daha büyük başarılara imza atacağı ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 02.05.2024 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.