İşte Alaca için 5 proje

HİTÜ ve Alaca Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında 5 proje hayata geçirilecek.

17 Ağustos 2018 Cuma 12:12
İşte Alaca için 5 proje

Alaca Belediyesi ile Hitit Üniversitesi arasında gerçekleştirilen "Alaca'yı Düşünüyorum" proje işbirliğinin ilki Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve proje yürütücüleri tarafından imzalandı.

İşte o projeiler

1-Alaca'da sokak köpeklerinin rehabilitasyonu / Proje süresi 12 ay/ Proje Yürütücüsü: Dr. Öğrt. Üyesi Bahat Comba

2-Alaca'da sokak hayvanları üzerinde farkındalık eğitimi / projesi süresi 12 ay Proje Yürütücüsü: Dr. Öğretim Üyesi Arzu Comba

3-Yabancı Dil Eğitiminde teknolojik yaklaşımlar / Projesi süresi 12 ay Proje Yürütücüsü: Öğretim Görevlisi Selim Özdem

4-Sende Farkında Ol (Çocuk istismarı ve ihmali ile ilgili bilgi ve farkındalık düzeyini belirlemek) Proje Yürütücüsü: Dr. Öğrt. Görev. Gülden Öztürk Serder

5-Alaca ilçesinin yöresel yemeklerinin tespit edilmesi ve gastronomi haritasının oluşturulması / Proje süresi 24 ay Proje Yürütücüsü: Dr. Öğr. Üyesi Ali İzzet Yılmaz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.