İşte Çorum'da yüz yüze eğitime katılım oranları

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Çorum'da yüz yüze eğitime katılım oranlarını açıkladı.

28 Eylül 2020 Pazartesi 10:41
İşte Çorum'da yüz yüze eğitime katılım oranları

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Mezunları Derneği’ne (ÇORİMDER) iade-i ziyaretinde, Çorum’da yüz yüze eğitim programın katılımın Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu açıkladı.

ÇORİMDER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz ve yöneticiler ve öğrenciler ile görüşerek derneğin etkinlikleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sarı, “Çorum’da geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren 32 anaokulu ve 163 İlkokulun 2020-2021 eğitime başladı. İlkokullarda yüz yüze eğitim programına katılım oranı yüzde 70-80, bu oran anaokullarında yüzde 45, taşımalı eğitimde ise yüzde 55 oranındadır. Çorum’dabu katılım oranı Türkiye ortalamasının üzerindedir” dedi.

Son Güncelleme: 28.09.2020 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 2020-09-28 10:52:10

Geçtiğimiz yıl okula devam eden öğrenci sayısıyla bu yıl ki sayının açıklanması daha doğru olurdu, okul öncesinde kayıtlı öğrenci sayısına göre devam yüksek olabilir ama kayıtlı öğrenci sayısı o kadar düşük ki.