Kalın Çorum'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın, üniversite öğrencileri ile öğrencilerle söyleşi yaptı.

23 Kasım 2021 Salı 17:40
Kalın Çorum'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Başdanışmanı Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın, Çorum'da üniversite öğrencileri ile söyleşiye katıldı.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda düzenlenen programa ilgi yoğun oldu.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile birlikte platformda yerini alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Kalın  ‘Barbar, Modern, Medeni: Çağın Anlamı Üzerin Düşünmek’ konulu söyleşi gerçekleştirirken, “Barbar-Modern-Medeni” adlı kitabı hakkında konuştu Kalın, gençlerin sorularını da cevaplandırdı.

Etkinliğe Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, STK temsilcileri, akademisyenler, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Başdanışmanı Büyükelçi Prof. Dr. İbrahim Kalın'ın akşam da Çorumlu Obası'nda düzenlenecek etkinliğe katılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 23.11.2021 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-11-23 18:20:30

Tüh kaçırdık. CIA yayın organı Stratfor'un başkanına hala raporlama e-mailleri atıyor mu diye soracaktım.