Kaya söz verdi, 2 yıldır çivi çakılmıyordu

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, yaklaşık iki yıldır yarıda kalan İskilip MYO binasının tamamlanması için söz verdi

27 Eylül 2020 Pazar 13:19
Kaya söz verdi, 2 yıldır çivi çakılmıyordu

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, yaklaşık iki yıldır yarıda kalan İskilip MYO binasının tamamlanması için söz verdi

İskilip eski Belediye Başkanı Recep Çatma döneminde kurulan dernek çatısı altında yapımına başlanan İskilip Meslek Yüksekokulu binasına ödenek yetersizliği gerekçesiyle 2 yıldır çivi dahi çakılamadı.

Bilindiği üzere, İskilipli hayırseverlerin katkıları ile yeni MYO binası inşaatına başlandı. Söz konusu binanın kaba inşaatı bittikten sonra Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı teknik inceleme yaptı. Binanın güçlendirilmesi gerektiği görüşü çıktı. Yarım kalan inşaat yeniden ihale edilerek güçlendirildi. Binanın tamamen bitirilmesi için de yaklaşık 8-10 milyon lira ödeneğe ihtiyaç olduğu açıklandı.

Dört yıldır bitirilemeyen Hitit Üniverstes İskilip Meslek Yüksekokulu binası inşaatının biran önce tamamlanması çalışma başlatan İskilipli Fatih Dimici, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile yaptığı görüşmede yaşanılan süreç hakkında bilgi verirken, Meslek Yüksek Okulunun İlçe ekonomisine kattığı faydaya değindi.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, yarım kalan Meslek Yüksek Okul İnşaatının tamamlanması için gerekli çalışmalar yapacağı konusunda söz verdi.

Eğitime bu sene de belediyeye ait bir işhanında devam edecek olan İskilip Meslek Yüksek Okulu’nda, daha önceki yıllarda 500’e yakın öğrenci eğitim alırken, şu an bu sayı 170 öğrenciye düştüğü iddia edildi.

KAYNAK İSKİLİPLİYİZ.COM

Son Güncelleme: 27.09.2020 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-09-27 18:40:33

İnşAllah haber gercek olur.
Halk yardımları ile inşaate başlanan ancak çatı bitimi. itibari ile Ünivarsiteye devir edilen halen bekleyen inşaat ACİLEN BİTİRİYMELİ.
İLÇE Sahipsiz olmalı. Göçen ydl vardı o da başladı inşAllah biter kur-an kursu oda bekliyor. ilcede TOSYA ISKİLİP YDLU BEKLENTİSİ VAR. BU.YDL ÇORUMA FAYDASI OLUR.
GENEDE GÜNDEME DÜŞMESİ ÇOK GÜZEL INŞALLAH DİYORUZ İNŞALLAH BİTER

Avatar
VATANDAŞ 2020-09-28 10:42:40

DARISI YENİ BELEDİYE BİNASI, YENİ TAPU MÜDÜRLÜĞÜ İNSAATI, YENİ İŞ-KUR BİNASI, KAÇ SENEDİR ATIL KALAN SPOR TESİSLERİ VE DAHA BAŞKA YARIM BIRAKILAN BİNALARA DİYELİM. YAZIKTIR, İSRAFTIR BURALARA BİR EL ATIN ARTIK YARIM KALAN İŞLER TAMAMLANSIN. ÇORUMLU BİSİKLETE BİNMESE DE OLUR!

Avatar
Kamil 2020-09-27 21:46:46

Topa girmedik bir oğuzhan kaya kalmıştı tamamlandı hem oğuzhan kayayı osmancıktan baska yerde gören var mı ki habercim 19 da ortaliğı kızıştırıyor.

Avatar
İskilipli 2020-09-28 00:25:38

Fahri hemşehri olmalı. Ilğisine teşekkürler.
Adı yaşatılır inşAllah.