Nazlı Gül zoru başardı

Çocuk Evleri'nde koruma altında bulunan Nazlı Gül, ODTÜ Moleküller Biyoloji ve Genetik bölümünü kazandı.

05 Eylül 2019 Perşembe 15:25
Nazlı Gül zoru başardı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluş Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde koruma ve bakım altında bulunan Nazlı Gül, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Moleküller Biyoloji ve Genetik bölümünü kazandı. Nazlı Gül’ün başarısı sebebiyle kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, kuruluş müdürü Kübra Yılmaz ile koruma ve bakım altında bulunan diğer çocuklar katıldı.

Önemli bir başarıya imza atan Nazlı Gül, devletin sunduğu imkânlar ve bu imkânları değerlendirip çok çalışarak üniversiteyi kazandığını, bu durumun diğer arkadaşlarına örnek olması gerektiğini söyledi. Azim Çiftçi, kahvaltı sonrası Nazlı Gül’e hediye vererek tekrar tebrik etti.

Son Güncelleme: 07.09.2019 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-10-12 00:11:54

Değerli hanımefendi kendisi yakın arkadaşımdır

banner165