Öğrenciler karnelerini aldılar

Çorum’da yarıyıl tatiline giren 95 bin 444 öğrenci, dün karnelerine kavuştu.

21 Ocak 2016 Perşembe 15:52
Öğrenciler karnelerini aldılar

Çorum’da yarıyıl tatiline giren 95 bin 444 öğrenci, dün karnelerine kavuştu.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Albayrak İlkokulu Müdürü Hasan Bekdemir, Sınıf Öğretmeni Sultan Soylu ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu karne dağıtım töreninde 1/B sınıfını ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevincini paylaşan Vali Ahmet Kara, öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Albayrak İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşma yapan Vali Ahmet Kara, yoğun kar yağışı nedeniyle yarıyıl tatilini bir gün öncesine çektiklerini belirterek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’


“Yoğun kar yağışı nedeniyle çocuklarımızın sağlığı velilerimizin çekebileceği sıkıntılar, öğretmenlerimizin durumları dikkate alınarak okulları bugünden itibaren tatil ediyoruz. Çocuklarımıza, öğretmenlerimize, idarecilerimize çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki dönemde de başarılar diliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz geleceğimizi çocuklara bırakacağız. Toplumu, ekonomiyi onlar yönetip, idare edecekler. Çocuklarımıza iyi eğitim vermemiz lazım. İyi eğitim verdiğimizin kanaatindeyiz. Dünyada iyi bir seviyedeyiz.”


95 BİN 444 ÖĞRENCİ KARNE ALDI


Çorum’da okul öncesi eğitimde 7 bin 826, ilkokulda 29 bin 399, ortaokulda 29 bin 260, lise ve dengi okullarda da 28 bin 959 olmak üzere toplam 95 bin 444 öğrenci bulunduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 6 bin 177 öğretmenin de görev yaptığını bildirdi.

 

Son Güncelleme: 21.01.2016 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.