Örnek çalışma, herkes seferber oldu

Yumurta İlkokulu'nda idareci, öğretmen, personel ve hatta emekli eğitimcileri bir araya geldi, tüm eksiklikleri gideriyorlar.

17 Ağustos 2021 Salı 14:11
Örnek çalışma, herkes seferber oldu

Çorum Yumurta İlkokulu yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, okulun idareci, öğretmen, personel ve hatta emekli eğitimcileri bir araya gelerek binanın eksikliklerini gideriyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nen desteğiyle Yumurta İlkokulu'nda  kaldırımlar duvarlar ve demirler boyandı. Okulda yaşanan değişim ve gelişme öğrenci ve velileri de memnun etti. Okul bahçesinde bulunan ve daha önce tadilatı planlanan çeşme öğretmenler tarafından yapılarak tamamlandı.

Okul idaresi, öğretmenler ve velilerin işbirliğinde hem eğitim-öğretim hem de okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik geliştirme çalışmalarının hafta içi ve hafta sonu farketmeksizin devam edeceği belirtildi.

'Telafide Ben de Varım' Projesi kapsamında resim kursu alan öğrenciler de öğretmenleri nezaretinde okul duvarına fon olarak kullanılabilecek kelebek çalışması yaptı.


 

Son Güncelleme: 17.08.2021 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.