Rektör öğrencilerle vedalaştı

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip ve Bayat MYO'ları ziyaret etti

30 Mart 2019 Cumartesi 15:35
Rektör öğrencilerle vedalaştı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan öğrencilerle vedalaştı.

Rektör Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Bayat ve İskilip’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ile bir araya geldi.

ÖĞRENCİLERLE VEDALAŞTI

Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek vedalaşmak üzere öğrenci ve öğretim elemanlarımızla bir araya gelen Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada Meslek Yüksek Okullarının önemine değinerek ülkemizin geleceğinin mesleki eğitimden geçtiğini belirtti. Meslek hayatınızda edindiğiniz bilgileri güçlendirerek inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz diyen Alkan Sizlerin başarısı Hitit Üniversitesi’nin başarısıdır şeklinde konuştu.
Üniversitedeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamıyla akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Alkan, ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasına katkıda bulunan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür etti.

Rektör Alkan, “Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokulumuzun bugüne gelmesindeki katkılarından dolayı başta hükümetimiz olmak üzere emeği geçen bürokratlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. 17 Mayıs sonrası göreve gelecek olan rektör arkadaşımız ve yönetiminin yaptığımız çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokullarımızı daha iyi seviyeye getireceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2019-03-30 16:04:50

Niye koyamadı akp rektörü başkan adaylığına koysaydı da hepimiz verseydik oyumuzu düzgün adamlar i adam yerine koymadığı sürece ayak oyunlarıyla onları egale ettiği sürece bu önemli mevkilere adam gibi adamları değil de sözde dindar ama sadece kendini düşünen ülkeyi hic aklıma getirmeyen adamları getirdiği müddetçe oy moy yok niye gönderiyorsunuz adamı bu çoruma var ya çorumlu siyasetçilerin yaptığını hiç kimse yapmamıştır şimdi bunlara güç yetmiyor ama Allah büyük

Avatar
Corumlu 2019-03-31 17:43:14

Corumlu kardeşim, Allah rızası için, milletin bilmesi için, gitmesine niye sevindiğini yazarmısın. Bunu, bir vatansever olarak lütfen yaparmısın. Neymiş gitmesine sevinilecek husus.

Avatar
Helal 2019-03-31 17:44:40

Corumlu, bak milletin kovsan gitmek istemediği bir makamı adam daha vakit varken bırakıyor. Demekki, sen bir adamsın.

Avatar
Corumlu 2019-03-31 08:58:23

Helesukur gidiyor

Avatar
Corumlu : 2019-04-01 13:29:11

ceo vedalaştı yazmanız lazım yanlış başlık

Avatar
Çorumlu 2019-04-01 21:12:09

Bu makama onu seçimlerden ikinci çıktığı halde Abdullah Gül getirdi. Kalması onun elinde olan bir şey de değil. Tekrar seçileceğini bilse yine aday olurdu. Cumhurbaşkanımızın son atadığı rektörlere bakarsanız aynı rektörü 3. kez atamadığını göreceksiniz.

Avatar
Ah Corumlu 2019-04-02 09:41:49

Corumlu, anlaşıldı sen hala o ilk seçim yenilgisindesin. Mirac gecesi hurmetine Allah kalbindekini karsina cikarsin insAllah kardesim.

banner165