Rektör talimat verdi

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Sngurlu MYO Kampüsü'nün eksikliklerinin giderilmesi talimatını verdi.

18 Kasım 2019 Pazartesi 11:15
Rektör talimat verdi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Sungurlu’da kampüsü inceleyerek eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Rektör Öztürk, Kaymakam Mitat Gözen, Larton Ambalaj firmasını ziyaret ederek, MYO’da Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda MYO’nun yapacağı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Ziyarette MYO Kampüsünü inceleyen  Öztürk, firma yetkililerinden ve MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömür Demirer’den bilgi aldı.
MYO Kampüsünü ayrıntılı bir şekilde incelemelerde bulunan Rektör Öztürk, “Eksiklerin biran önce giderilmesi talimatı vererek, “Sungurlu’ya  çok yakışacak bir kampus olacak. Gerek kampus binası olsun gerek çevre düzeniyle tam bir üniversite havası katacak Sungurlu’ya. Binamızın geçici kabulü yapıldı. İnşallah ikinci dönemde yeni binamızda eğitim ve öğretimimize başlayacağız. Yeni binamıza geçişimizle birlikte ileriki yıllar da öğrenci sayımımız da artış olacaktır. Son derece modern bir kampus binası. Binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayırlı olsun 2019-11-18 11:25:17

Memleketinize hayırlı olsun. Allah Tayyip beyden razı olsun. Sayesinde ilçemiz hem kültürel ve sosyal açıdan; hem de eğitim açısından büyük katlılar sağlayan, sağlayacak olan bir kurum kazandı. İnşAllah Rektör hocamızın ve gönül verenlerin de desteği ile eksikler giderilir, daha da iyi olur. Hayırlı uğurlu olsun.

Misafir Avatar
Helal 2019-11-18 15:57:10 @Hayırlı olsun

Hay Allah razı olsun arkadaş, ne güzel yazmışsın. Her şeye bir kulp bulmak değil marifet, yapılana teşekkür edip, HEP BERABER daha iyisni yapabilmek için destek vermek. Sebep olandan, emeği geçenden; hasılı bu işe katkı veren herkesten Allah razı olsun.

Beğenmedim! (0)

banner165