Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yükseköğretimde eğitim sürecine ilk olarak 1976 yılında başlayan ve 17 Mart 2006’da Hitit Üniversitesi adını alan HİTÜ’nün 15’inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak, önümüzdeki dönemin çok daha başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Öztürk, Hitit üniversitesi’nin gelecek 15 yılını planlama gayret ve azmi içinde çalıştıkları mesajını verdi.
İşte Rektör Öztürk’ün o mesajı:
Bugün üniversitemizin doğum günü. Üniversitemiz 15 yaşına geldi. 15 yıl boyunca birikimini değerleriyle geldiği nokta itibariyle bir çok başarıya imza attı, imza atmaya devam edecek. Başarı hikayesi yazmaya devam edeceğimiz yeni bir 15 yıllık perspektifle nice 20, 25 ve 30 yıllarımızı, yani 2036’ya kadar yürüyeceğimiz bir menzilden bahsediyoruz. Makine ve imalat teknoloji ihtisas alanımızla uluslararasılaşma bağlamında sadece uluslararası öğrenci değil ama, akademik sirkülasyonu sağlayacak şekilde, girişimci, şehriyle, bölgesiyle ve ülkesiyle bütünleşmiş, uluslararası arenada saygın bir konuma ulaşma dileği, beklentisi ve planlaması ile çalışmalarımızsı hızla sürdürmeye devam ediyoruz. Nice başırılı yıllara, doğum günü, kuruluş yıldönümü kutlamalarına diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum.”
Psikoloji alanında Çorumlu çok değerli hocalarımız var.Yıldız Teknik üniversitesi Eğitim fakültesi dekanı Sayın Prof.Dr.Mehmet Engin DENİZ ve Giresun Ünv.PDR bölümü hocası Sayın Doç.Dr.Levent YAYCI Bu alanda camiada herkesin tanıdığı(hocalar ve öğrenciler)değerli iki akademisyen.Biz üniversitede bu hocaların kitaplarını okuduk.Bir gün bölüm açılır bu hocalarda üniversiteye kazandırılırsa üniversite bir boğaziçi,hacettepe odtü olur.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi PDR son sınıf öğrencisiyim.Levent Hocanın Ocak ayında çıkan KPSS ye hazırlık kitabını inceledim.Kitap içeriği ve soruları çok kaliteli.Kpss sınavında bu alanda gelen soruların tamamını yapacağımı düşünüyorum.Memleketimizden böyle değerli insanların çıkmış olması gurur verici.
Beğen (29) Beğenmedim! (0)Sayın Rektörüm Çorum,a PSİKOLOJİ Bölümünü kazandırmanızı bekliyoruz.Saygılar.
bu bölüm sosyal branşlar arasında en iyisi.Kaliteli hocalarda hep büyük üniversitelerde hoca bulmak çok zor.
Beğen (35) Beğenmedim! (2)Levent Hoca Giresun Üniversitesinden hocamdır.Değişik yıllarda Kpss sınavında öğrencilerinden Türkiye derecesi yapanlar olduğunu biliyorum.Sadece bizim dönemde 4 arkadaş ilk 30 içerisindeydi.marmara üniversitesinden gelmiştir.Marmara için kayıp üniversitemizn için kazanç olmuştur.Bizim gibi orta ve alt gelir grubundaki ailelerin çocuklarının bir meslek sahibi olmasında emeği çoktur.Kendisine minnetarız.
üniversiteye sadece(prof.doç.) kadrosu almak için öğretim üyesi gelirse ne büyür ne gelişir ne de kaliteli bir eğitim olur.Sadece Kağıt üzerinde üniversitede şu kadar prof.şu kadar doçent sayısı var olur..sahaya(öğtenciye) yansıyan olmaz.SONUÇTA İŞ YAPAN İNSAN ETİKET İŞ YAPMIYOR.
Milli eğitimde Müdür sorunu,Üniversitede Kadro almak için gelen hocalar meselesi.hava kirliliği,vatandaştan hastaneye yönelik şikayetler,artan adli vakalar vs.vs.vs.ne olacak bu işlerin sonu?
ÜNİVERSİTEMİZ BAŞ TACI HOCALARIMA DÜŞENDE İÇİNİ DOLDURMAK İNŞALLAH DÜNYAYA ÖRNEK BİR ÜNİVERSİTE OLUR.SANAYİ VE İŞ DÜNYASI İLE EL ELE PRATİKTE BÜYÜYEN BİR ÜNİVERSİTE OLMASI TEMENNİSİ İLE BAŞARILAR BEKLİYORUZ
Fazla bir bölüme gerek yok.İlahiyat yeter.Üniversitenin en kaliteli bölümüde ilahiyat.
Yıllarca bu zihniyette hareket edildiği için üniversite gelişemedi yüksek puan alan.öğrencler ve isim yapmış(mesleğinde öncü ve lider) hocalar için çazip hale gelemedi.
Beğen (17) Beğenmedim! (0)Tokattaki gibi 3 katlı külliye projesi başlatılsın corumun ne eksiği var 4 katlı da olabilir ada yönelik hoca alımına gidilsin