Rektör Yozgat'a konuk oldu

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk Yozgat'a konuk oldu

30 Kasım 2019 Cumartesi 13:15
Rektör Yozgat'a konuk oldu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Östürk, Yozgat Çözüm Koleji Anadolu Fen Lisesi’nin her ay düzenlediği Kariyer Günlerine konuk oldu.

Yozgat Çözüm Koleji Anadolu Fen Lisesi, Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü konuk etti. Rektör Prof. Dr. Öztürk, okulun konferans salonunda düzenlenen programda 11 ve 12.sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Rektör Öztürk, başarının sırrının çok okumaktan, çalışmaktan, iyi ve yararlı insan olmaktan geçtiğini söyledi. Öğrencilere gelecek planlaması üzerinde durmaları gereken noktaları anlatan Rektör Öztürk, geleceğin meslekleri hakkında da kısa bilgilendirmede bulundu. Rektör Öztürk, üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin sorularını da samimi bir şekilde cevaplandırdı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rektör gidiyor 2019-12-02 14:12:03

Rektör Çorumdan umudunu kesmiş! Hitit yerine 17 Aralık Bandırma Üniversitesine almış. Siz hala böyle haber yapın. Komik...