TOBB ETÜ’ye gidiyor

HİTÜ Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Taylan Özkan, emekliye ayrıldı. TOBB ETÜ'ye gidiyor.

13 Şubat 2021 Cumartesi 22:11
TOBB ETÜ’ye gidiyor

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Taylan Özkan, TOBB ETÜ Üniversitesi’ne gidiyor. 8 yıldır Çorum’da görev yapan Prof. Dr. Ayşegül Taylan Özkan’ın emekliye ayrıldığı öğrenildi.

PROF. DR. AYŞEGÜL TAYLAN ÖZKAN

Mart 2013'de Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeliğine ve Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığına atandı. Eş zamanlı olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Laboratuvarı ve Kan Merkezinde hekim olarak çalıştı. Mezuniyet Öncesi Komisyon Başkanlığı yaparak Tıp Fakültesi’nin kuruluş aşamasına önemli katkılarda bulundu. 2014'de profesörlük unvanını aldı. Ocak-Ağustos 2017 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü olarak çalıştı. Ekim 2017'de Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatörü olarak atandı ve Eylül 2020'ye kadar bu görevlerini sürdürdü. Üniversitede ISO 9001:2018 Kalite Yönetim Sistemi kurulmasını ve Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Sürecinden geçilmesini sağladı. Hitit Üniversitesi Kene Kaynaklı Hastalık Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezini (HÜKENEM) kurdu. İyi derecede İngilizce bilen, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Değerlendirici ve Mentör ekibinde yer alan Ayşegül Dr. Taylan Özkan, son olarak Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Son Güncelleme: 21.02.2021 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rektör 2021-02-15 19:32:37

Tıp fakültesinin içini boşaltacağım.... Ali Osman Öztürk:)

Avatar
Evlat 2021-02-15 13:27:37

Yolun açık olsun güzel insan...

banner165