TÜGVA ile işbirliği protokolü

“İhtisas Akademi Projesi” projesi kapsamında Hitit Üniversitesi ile TÜGVA arasında işbirliği protokolü imzalandı.

27 Kasım 2023 Pazartesi 21:24
TÜGVA ile işbirliği protokolü

Hitit Üniversitesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum Temsilciliği arasında “İhtisas Akademi Projesi” projesi kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Çorum TÜGVA tarafından üniversite öğrencilerine akademik eğitimlerinin ötesinde bilgi birikim sağlama, sosyal farkındalık geliştirme, etkin network imkânı oluşturma ve literatür katkısı yararına harekete geçirmeye yönelik planlanan İhtisas Akademi Projesi, Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) işbirliğinde yürütülecek.
İmza töreninde konuşan TÜGVA Çorum İl Başkanı Bahadır Kıyıklık, İhtisas Akademi adında bir projelerinin olduğunu söyleyerek “Bu projemizde esas gayemiz gençlerimizin okul saatleri dışarısında hem akademik hem de entelektüel gelişimlerine katkı sağlamak. Gençlerimizin rağbetleri çok fazla. Bizim esas gayemiz rektör hocamız gibi alanında uzman kişileri öğrenci kardeşlerimizle buluşturmak” dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise TÜGVA’nın özellikle gençlere dokunan, akademik ve entelektüel çerçevede olan her türlü çalışmanın içinde olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

“Bizler de Hitit Üniversitesi olarak Çorum’da yanlarındayız. Burada üretken bir birliktelik ile öğrencilerin entelektüel birikimlerine katkıda bulunulacak. Türkiye’nin geleceğine ufuk açacak şekilde üniversite eğitimlerinin dışında üniversitemizdeki uzman hocalarımızın destekleri ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinasyonunda bir birliktelik olacak. Bu faaliyetin sonunda merkezimizin sertifikasını vermek üzere eğitimler düzenlenecek. Belirli bir disiplin çerçevesinde oluyor bu eğitimler ve dolayısıyla TÜGVA’yı özellikle tebrik ediyorum. Bu bağlamda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’e, HİTİTSEM Müdürümüz Doç. Dr. Recep Çakar’a ve TÜGVA Çorum İl Başkanı Bahadır Kıyıklık nezdinde emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Konuşmaların ardından Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve TÜGVA Çorum İl Başkanı Bahadır Kıyıklık, “İhtisas Akademi Projesi” projesi kapsamındaki işbirliği protokolünü imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tügvacı 2023-11-27 21:42:54

Ak p nin arka bahçesi . Ne işe yarıyor, ne becermiş , kimi eğitmiş hiç Ak partiyi eleştirebilmiş mi ; yoksa gençleri iktidara kul olması için mi faaliyet yapmış. Allah ıslah etsin.

Avatar
Ahmet 2023-11-27 23:53:42

Kısa yoldan iş bulma vakfı

Avatar
Projeci 2023-11-27 22:09:36

Değerli arkadaşlar YÖK, MEB, GSB, gibi kurumlarımız olmadığı için bu dernek çok büyük bir proje hazırlamış. Sakın kaçırmayın. Proje bedeli kim ödüyor ve ne kadar. Projeyi finans eden devlet kurumu hangisi

Avatar
Çorumlu 2023-11-28 08:04:07

Rektör bey yine harikalar yaratmış!!! Çok büyük bir icraat ve çok büyük bir kapasite kendiri için, körler sağırlar hikayesi varya! İşte tamda o. Yazık memleketime gitti koskoca yıllar….

Avatar
Ferhat 2023-11-27 23:17:37

1500 ortaokullu öğrenci ile yaz okulu yapmışlardı. Ücretsiz bir şekilde çocuklara hem kuran öğrettiler hemde yüzmeye götürdüler. Bence eleştirmeden önce çalışmalarını takip edelim. Doğmatik hareket etmeyelim. Biz gençleri tebrik edelim

Avatar
Eren 2023-11-27 23:25:40

TÜGVA Çorumu çok tebrik ediyorum çok başarılı çalışmalara imza atıyorlar.

Avatar
Hakan19 2023-11-27 23:43:55

Çorumda Tügva etkin calisiyor ilk defa her alanda bu kadar cok faliyet gosteren bir stk yi goruyorum iletisim bilgilerini paylasirlarsa destek olmak isterim boş oturup elestirmek yerine dahil olmak isterim

Avatar
Şevket 2023-11-27 23:59:29

7/24 durmadan gençler için çalışan bir vakıf TÜGVA yı gönülden tebrik ediyorum hepsinin işi gücü rast gelsin inşAllah.