Üniversite’den OSB’ye yerleşke

Hitit Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi’nde mesleki eğitim yerleşkesi açıyor.

29 Nisan 2023 Cumartesi 00:29
Üniversite’den OSB’ye yerleşke

Hitit Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi’nde mesleki eğitim yerleşkesi açıyor.

Konuya  ilişkin gelişmeyi Hitit Üniversiteisi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk duyurdu.

YENİ GELİŞMEYİ REKTÖR DUYURDU

Rektör Öztürk yaptığı açıklamada, “Mesleki Eğitimi Çorum Organize Sanayiye taşıyoruz. Üniversitemize tahsis edilen KOSGEB binasını Teknik Bilimler MYO OSB Yerleşkesi olarak hazırlıyoruz. Uygulamalı eğitimi artırmak ve sanayi işbirliğini daha da güçlendirmek üzere belirli programlarda eğitime OSB’de başlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

KOSGEB ŞEHİR MERKEZİNE TAŞINMIŞTI

Bilindiği üzere uzun yıllardır OSB'de hizmet veren KOSGEB Müdürlüğü, 2023 yılı Ocak ayı itibariyle şehir merkezine taşınmıştı. KOSGEB binasının Hitit Üniversitesi'ne tahsis edilmesiyle birlikte söz konusu bina Teknik Bilimler MYO OSB Yerleşkesi oldu.

Son Güncelleme: 29.04.2023 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2023-04-29 21:11:25

Mesele kaliteli eleman yetistirme. Kaynakci eksik ama siz alacayi bile kapattiniz vasifsiz hocalarla.

Misafir Avatar
Her şey nasip 2023-04-30 18:45:47 @Mehmet

Her şey nasip, kimine yapmak, kimine !

Beğenmedim! (0)
Avatar
Şubat 2018de başlanmış proje 2023-04-30 18:44:39

Çok güzel bir haber, tebrik ederiz. Taaa 2018de başlanan bir projenin hayata geçmesi çok süper. Zira Şubat 2018 tarihli bir haberde öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla Organize Sanayi Bölgesine kurulması planlanan Meslek Yüksekokuluna ilişkin istişare toplantısı yapıldığı yazılmış. Yalnız toplantıda konuyla ilgili tüm paydaşlar da varmış: Çorum Valisi, Çorum Belediye Başkanı, ÇTSO Başkanı, kamu kurumlarının il müdürleri ve akademisyenler.