Vali’den Oğuz Adası açıklaması

Hitit Üniversitesi’nin 2013 yılında başlattığı Oğuz Adası Projesi’nde Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

04 Ocak 2024 Perşembe 18:39
Vali’den Oğuz Adası açıklaması

Hitit Üniversitesi’nin 2013 yılında başlattığı Oğuz Adası Projesi’nin arazi tahsis süreci yaklaşık 5 yıl sürdü. 2018 yılından sonra İnşaatına inşaatına başlanan Sosyal Tesis Binası ise geçtiğimiz yıl bitirildi.

Oğuz Adası Projesi’nde Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.

ÜNİVERSİTENİN OĞUZLAR YERLEŞKE

Hitit Üniversitesi'nin Oğuzlar Yerleşkesi’nde yapımı devam eden “Su ve Doğa Sporları Merkezi’nin” Çorum Turizmine kazandırılması amacıyla yapılan değerlendirme Toplantısı,  Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

SON DURUM VE GELECEK DEĞERLENDİRMESİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve ilgili diğer kurum yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, tesisin yapım amacı, son durumu ve tamamlandıktan sonra yapılacak faaliyetler değerlendirildi.

ÇORUM TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Vali Dağlı, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin su ve doğa sporları branşlarındaki eğitim tesisi ihtiyacı ile Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin uygulama alanı ihtiyacını karşılayacak olan tesisin Çorum’un turizmine büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Son Güncelleme: 04.01.2024 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2024-01-04 19:35:02

Yaşanabilir şehirler arasında Çorum sonlara doğru ilerlemiş . Bu Belediye Başkanı ve önceki Vali bu hale gelmesinde etkili olmuştur

Avatar
İSKİLİP 19 2024-01-04 20:31:38

Güzel olur, Irmak üstündeki köprü bölgesine balık lokantası, turizme yönelik tesis/ler yapılmalı. Başarıların devamını dileğiyle

Avatar
Hadi bakalım 2024-01-04 23:05:32

Baktıki hiçbir şey olacağı yok sayın valimiz olaya el attı.

Avatar
Tedbir 2024-01-05 05:12:31

İkinci çevre yolu için fizibilite çalışması başladı mı, pazartesi pazarı üstünde olan İYC kavşağı öncesinde bulunan Sıklık yokuşunda büyük araçların hız limiti düşürüldü mü ... Artık vahim kazalara davetiye çıkaran işlerin tedbiri alınsın isteriz vatandaş olarak

Avatar
Çorumsuz 2024-01-05 11:21:15

Başkanımızın yüzü gülüyor maşAllah. İYC kavşağı leblebi heykeli de kazaları birer birer önlüyor nitekim. Acaba DEV İSKİLİP DOLMASI KAZANI heykelini nereye yerleştirsem diye mi düşünüyor ki?

Avatar
Çevre yolu 2024-01-04 20:06:06

Daha mühim bir meseledir sayın vali inanıyoruz ki bu konuya da parmak basarsanız ilk fırsatta