YÖK'ün kararından sonra ilk açıklama geldi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, uzun süredir merakla beklenen sınavlarla ilgili aç ıklama yaptı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 10:39
YÖK'ün kararından sonra ilk açıklama geldi

Yükseköğretim Kurulu'nun(YÖK) üniversitelerde sınavların yüzyüze değil, dijital imkanlar veya ödev, proje gibi alternatif yöntemler uygulanarak yapılacağını duyurmasının ardından Hitit Üniversitesi'nden sınavlara dair ilk somut açıklama geldi.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, uzaktan eğitim süreci ve sınavlar ile ilgili HİTÜ Senatosu’nda alınan kararlar hakkında öğrencilerine bilgi verirken, senatonun sınavlara dair merak ettikleri bilgiler tablo halinde üniversitenin kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Son Güncelleme: 13.05.2020 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hitit 2020-05-13 11:21:44

İnşaat lar halen bitmedi sayın müdürüm

Avatar
Meali 2020-05-13 11:16:18

Dersin hocaları ile sorun yaşamayan,verilen ödev ve projeleri,sunumları tatminkar bir halde yapan öğrenciler sınıfı geçmiştir.Tüm üniversitelerde;özel üniversitelerde ödemeyi yapmayanlar bir fikir beyan edemem.(Yedi sene üniversite okuyup,mahkeme / danıştay kararı ile mezun olan ne demek istediğimi bilir.)