Yönetim eğitim aldı, sırada personel var

Çorum Belediyesi yönetim kadrosuna hizmet içi eğitim semineri verildi. Eğitimin personele de verileceği belirtildi.

04 Kasım 2019 Pazartesi 00:15
Yönetim eğitim aldı, sırada personel var

Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle Çorum Belediyesi yönetim kadrosuna hizmet içi eğitim semineri verildi.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize ve finanse edilen, Amasya Fimar Otel'de 1-3 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen eğitim kampına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından programın ilk gününde ‘İletişim Becerilerini Geliştirme ve Stres Yönetimi’ konulu eğitim semineri verildi.

PERSONEL DE EĞİTİMDEN GEÇECEK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yıl sonuna kadar bütün personelin eğitimden geçeceğini belirtti. Çorum halkına en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Aşgın, şöyle dedi; “Hemşehrilerimiz için aşk ile şevk ile gece gündüz çalışıyoruz. Sosyal hizmetlerimizle, alt yapı hizmetlerimizle, spordan kültüre bir çok alanda geldiğimiz günden bu zamana kadar bir çok hizmete imza attık. Hizmet kalitemizi artırmak adına eğitimin şart olduğunu, bütün personelin eğitim görmesi gerektiğini her zaman dile getirdim. Amasya’da masrafların tamamı Türkiye Belediyeler Birliği’nden karşılanmak suretiyle eğitim aldık. Eğitimimiz yönetim becerilerinin geliştirilmesi ve motivasyon üzerine. İstiyoruz ki yöneticilerimiz büyük bir motivasyonla ve yönetim becerilerini geliştirerek şehrimizde daha güzel hizmetlere imza atsınlar. Altyapıdan sosyal hizmetlere, yardımlaşmaya, kültüre, fen işlerine bütün alanlarda hizmetin en güzelini versinler. Hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıklar. Bu eğitimlerimiz artarak devam edecek. Belediyemiz bünyesi içerisinde yaklaşık 2 bin çalışanımız var. Bu yılın sonuna kadar bütün personelimiz hemşehrilerimize hizmetin en iyisini vermek için eğitimden geçecekler. Hangi birime hangi eğitimi vermemiz gerekiyorsa o eğitimi alacaklar. Personelimizin dışında toplu ulaşımda görev yapan bütün şoförlerimizi eğitimden geçireceğiz. Bizim arzumuz şu eğitimin insanı yücelttiğini geliştirdiğini düşünüyoruz. Alanıyla işlgili eğitim alan personelimizin daha güzel hizmetler sunacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçteki hizmetlerimizin yanına personelimize eğitimi de koyuyoruz. Bu eğitimlerle beraber hemşehrilerimizi hizmetlerin. Çalışmaların en güzeliyle buluşturmaya devam edeceğiz”

Seminerin ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil’e Çorum’un simgesi Saat Kulesi maketi hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Don Kişot 2019-11-04 18:10:38

Personelin eğitimide fimardamı olacak acaba Sayın Şehr'ül Emînim?

Avatar
adil 2019-11-04 14:16:41

Niye ki belediyenin Çorum da eğitim verebilecekleri salonları filan yok muydu? Taa oralara gidip bunu milletin gözüne sokar gibi. Üstelik ülkenin bu dar boğazında asker oralarda savaşırken