Yüz yüze eğitim açıklaması

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, yüz yüze eğitimle ilgili dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

15 Ekim 2020 Perşembe 23:35
Yüz yüze eğitim açıklaması

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, koronavirüs salgınının seyrinde bir değişiklik olmadığı sürece bu dönem için alınan uzaktan eğitim kararında bir değişikliğin olmayacağını açıkladı.

AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Rektör Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı.
Akademik yıl açılış programı sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Rektör Öztürk, “Arkadaşlar, maalesef ülke genelinde salgının seyrinde bir değişiklik olmadığı sürece bu dönem için alınan uzaktan eğitim kararında bir değişiklik olması zor. Alınan tedbirler sonuç verdiği takdirde, ümidimiz ve hedefimiz en kısa sürede yüz yüze eğitime başlamaktır.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.10.2020 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2020-10-17 01:36:03

Sayın rektörüm çorumda ulaşım sıkıntılı bu dönemde üniversitenin onlayn devam etmesi hem öğrenciler için hemde çorumda salgının artış göstermesini engellemek için isabetli olacaktır

Avatar
Çorumlular 2020-10-16 20:16:38

Sayın Rektörümüden Veterinerlik fakültesinin faal hale getirmesini bekliyoruz.

Avatar
Ergen 2020-10-17 20:39:48

Rektorumuz calisiyor. Poza baksana Instagrama atti mi acep bu pozu ? Saka bi tarafa Corum icin uzuluyorum, siyasetin arka bahcesi bir universiteden ne beklenir ki

banner165