Zekeriya Işık’ı eleştirdi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Çorum MYO'da mezuniyet töreninde istiklal marşı okunmadığını iddia ederek eleştirilerde bulundu.

22 Haziran 2019 Cumartesi 11:42
Zekeriya Işık’ı eleştirdi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve aynı zamanda Doç Dr. Zekeriya lşık'ın müdürlüğünü yaptığı Sosyal Bilimler MYO tarafından organize edilen ve meslek yüksekokulları kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde istiklal marşı okunmadığını iddia ederek, tepki gösterdi.

Aydın, sosyal medyada yer alan ve Hitit Üniversitesi'nde mezuniyet töreninde ‘İstiklal marşı okutulmadı’ şeklindeki ithamların gerçeği yansıtmadığını da belirterek, yaptığı açıklamada özetle şöyle dedi; “Çünkü Hitit Üniversitesi'nde mezuniyet töreni tek birimde değil, farklı birimlerde de yapılmıştır. İstiklal Marşımız sadece, Meslek yüksekokulları koordinatörü ve aynı zamanda Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç Dr. Zekeriya lşık'ın müdürlüğünü yaptığı Sosyal Bilimler MYO tarafından organize edilen ve meslek yüksekokulları kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde okunmamış, Saygı duruşunda bulunulmamıştır. Bu zaafiyet sadece MYO da gösterilmiştir. Doç. Dr. Zekeriya Işık hakkında işlem yapılmalıdır. Bizler, Yetkili sendika olarak, bu şahıs hakkında idari ve adli soruşturma açılması için gerekli girişimlerde bulunulacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teknikçi 2019-06-22 13:51:33

Tek yapabildiğiniz şey FİTNE ; Bahsedilen program Teknik Bilimler MYO ve Sosyal Bilimler MYO nun ortak programıdır, Açıklamayı yapan zat teknik bilimlerin müdürünün(Doç Dr. Sinan Çalışkan) programda olduğu ve ilk konuşmayı yaptığını
bile Bile, fitne Kazan’ını kurmuştur. Kaldı ki Hedefe aldığı yıpratmak istediği Doç Dr Zekeriya Işık İnsani değerler platformu sözcüsü olup gerek Çorum için gerek üniversite için gerekse ülkemiz için hiç durmadan yorulmadan pes etmeden çalışan proje üreten bir sonuçlandıran bir kişidir Buna Allah’ta şahit kendisi de şahittir . Ancak bu zihniyet kafatasçı,Sılogandan başka bir şey üretemeyen milletimizin ortak değerlerini En hassas duygularımızın kullanarak, Toplumumuzu ayrıştırmak birliğimize dirliğimize zeval vermek istemektedir. Size bir far sık bir haber getirdiğinde onu doğrulamadan yanındayız sözünü hatırlatır saygılar sunarım

Avatar
Sayın başkana 2019-06-22 15:14:13

Bırakın böyle meseleleri. Şahıslara yüklenmeyin. Zaten siyaset mereklısı adamlar, reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip mesut olurlar böylr eleştirilerden.

Avatar
Mesut 2019-06-22 23:29:21

Sağa sola saldırıp fitne fesat peşinde koştuğunuz için ilk iş olarak Türk Eğitim Senden istifa ediyorum. Zekeriya Işığı şahsen tanımam, lâkin farklı ortamlarda çeşitli konuşmalarını dinleyen biri olarak, sizin bu yaptığınız açıklama tamamen şov amacı güdüyor vede kişisel husumetinizin olduğunu gösteriyor. Yazıkki sizin gibi bir başkanla ayni sendikadayim. Çamur at iz kalsın mantığı icerisindesiniz. Yazıklar olsun

Misafir Avatar
Emre Bey 2019-06-23 16:01:35 @Mesut

Helal olsun. Bu tavır önemli gerçekten. ben memur değilim ama sendikadan istifa etmen çok güzel bir hareket.

Beğenmedim! (7)
Avatar
Bedii ONAN 2019-06-22 11:50:07

Sendikamızın başkanının talepleri doğrultusunda Zekeriya Işık'ın görevden el çektirilmesini,kendisi hakkında adli ve idari işlem başlatılması bekliyoruz.İstiklal Marşını okutmayan bir zihniyete tahammül edemeyiz.

Avatar
ÜMİT 2019-06-24 10:16:38

Çok İtici ötekileştirici bir adam sürekli insanlara parmağını sallıyor

Avatar
Bi çorumlu 2019-06-22 21:20:29

Bu başkan insanları tehdit eder üye yapar sonra döner açıklama yapar üyelerimiz tehdit ediliyor diye 15 temmuzda ortalıkta görünmez falan filan.

Avatar
Aydın 2019-06-24 10:50:28

Adam o kadar itici ki Sokakta görsen Allahın selamını vermeye korkarsın

Avatar
Sözüm Meclisten içeru 2019-06-22 12:32:54

Adam haklı. Ne olmuş unutmuşsa demeyin sakın. Unutulanın ne olduğuna bir bakın. Olay doğu illerinde yaşansa ulusala haber olur. Bir ders verin bir daha unutmasın. Tepki gösterenler sayesinde bir daha unutmayacaktır zaten.

banner165