3 kooperatife 455 bin lira destek

Milletvekili Ceylan, orum’da 3 ayrı kooperatife 455 bin lira destek verildiğini açıkladı.

08 Nisan 2021 Perşembe 14:16
3 kooperatife 455 bin lira destek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen destek programı kapsamında Çorum’da 3 ayrı kooperatife 455 bin lira destek verildiğini açıkladı.

Ceylan, Çorum’da 3 kooperatife hazırladıkları proje ile 434 bin 896 TL toplam hibe desteği sağlandığını açıkladı.

Çorum’un her alanda gelişmesi, kalkınması ve devletin sunduğu imkanlardan yararlanması konusunda yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Ceylan, Kooperatif Proje Destek Yönetmenliğine dayanılarak KOOP-DER programından Çorum’da faaliyet gösteren kooperatiflerin yararlanması için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.

Kooperatif Proje Destek Yönetmenliğine hazırlanan destek programının süre önce de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi olan bir süre önce Resmi Gazete’de yayımlandığını hatırlatan Ceylan, projenin Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü vurguladı.

Programdan faydalanmak için Çorum’da 3 kooperatif tarafından proje hazırlandığını ifade eden Ceylan, Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında S.S. Çorum Zerafet Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S. S. Çorum Mavi Umutlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi ve Sungurlu Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi’nin projelerine destek sağlandığını açıkladı.

S.S. Çorum Zerafet Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin 149 bin 900 TL hibe desteği aldığını bildiren Milletvekili Ceylan, 2021 yılında S. S. Çorum Mavi Umutlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’ne de 149 bin 996 TL Makine/Ekipman Alımı, 30 bin TL ise personel istihdamı desteği sağlandığını kaydetti.

Sungurlu Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi’nin ise projeden 105 bin TL Makine/Ekipman Alımı hibe desteği aldığını bildiren Ceylan, 3 kooperatife sağlanan toplam hibe desteğinin toplam 434 bin 896 TL olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Liyakat arayan 2021-04-08 14:34:03

Show man gecikti
Sağlık berbat liyakat sıfır
Eğitim desen ne alakaysa mem öğretmenevine emanet
Arada böyle haberler de olsun ki iş yapılıyor sansın millet

Avatar
Çorumlu 2021-04-08 21:35:53

Ulan babanın parasınımı veriyosun kooperatiflerin projeleri kabul olmuş sen yapmış gibi haber yaptırıyosun çerkez senin ALLAH bir dediğinde şüphe duyarım sen üniversiteyi ne hale getirdin