61 personel için imza

Çorum Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesine görevli 61 personel sözleşmelerini imzaladı.

11 Ocak 2021 Pazartesi 12:49
61 personel için imza

Çorum Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesine görevli 61 personel sözleşmelerini imzaladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında çalışmakta olan 61 Sözleşmeli personelin sözleşmeleri törenle imzalandı.

İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen sözleşme imza törenine; İl Müdürü Orhan Sarı, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Baykal, İl Müdür Yardımcısı Erdem Kolabaş, Hay.Sağ.Yet.ve Su Ürn. Şube Müdürü Mustafa Özankaralı ,Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Arzu Özkader, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Kenan Erdem, Çayır Mera Şube Müdürü Vasfi Dolak, Gıda ve Yem Şube Müdürü Perihan Durna, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ali Yiğit ve il genelinde görev yapacak sözleşmeli personeller katıldı.

İl Müdürü Orhan Sarı imza töreninde yaptığı konuşmada, "Burada sözleşmelerini yenilediğimiz personelimizi genç dinamik, heyecanlı olarak görmekten gayet mutluyum. Hepinizden bu heyecanınızı sahaya yansıtmanızı ve özverili bir şekilde çalışmanızı bekliyorum. Tüm çalışmalarda, bakanlığımızı ve devletimizi temsil ettiğinizi asla unutmayın. Davranışlarınızla ve çalışmalarınızla örnek bireyler olacağınıza güveniyor ve hep birlikte daha çok şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2021 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2021-01-11 16:55:37

orhan efendi bu 61 kişiyi toç bir senede üye yaptımı acaba

Avatar
Talat 2021-01-11 20:34:51

İşe alınanlar kimler. Kimin nesi acaba.

Avatar
Murat kara 2021-01-11 22:02:20

Orhan sarı Çorum için bir sanstır