Ahi Evran’da yeni gelişme

Ahi Evran Sanayi Şehri’nde yer tahsisi tamamlanırken, ilk taksit ödendi

03 Ocak 2021 Pazar 23:17
Ahi Evran’da yeni gelişme

Ahi Evran Sanayi Şehri’nde yer tahsisinin gerçekleştiği açıklandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, Aralık ayının ilk günlerinde Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi arasında protokol imzalandığını hatırlatarak, kooperatif yönetiminin geçtiğimiz hafta perşembe günü bakanlığa ilk taksiti yatırarak Ahi Evran Sanayi Şehri’nde ilk adımı attığını ifade etti.

Kılıç açıklamasında, ‘’Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi olarak verdiğimiz mücadelenin sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2021 yılı bizim için ve bizlere inanan üyelerimiz için çok önemli bir yıl olacak. Üyelerimiz inandı, Allah’ta nasip etti bu gururu bizlere yaşattı. Ahi Evran Sanayi Şehrimizin arsa bedeli olan ilk taksitimizi yatırdık. Çorumumuza hayırlı uğurlu olsun. Biz işimize besmele ile başlar, şükür ile bitiririz. Bize inanan üyelerimize ve bu yolda esnafın yanında olan herkese teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.01.2021 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.