Ahlatcı Holding’e Çorumlu CEO

İGA İstanbul Havalimanı üst düzey yöneticisi Kadri Samsunlu, Ahlatcı Holding'in yeni CEO'su oldu.

02 Ocak 2024 Salı 15:19
Ahlatcı Holding’e Çorumlu CEO

İGA İstanbul Havalimanı üst düzey yöneticisi Kadri Samsunlu, altın, finans, enerji, sağlık, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Ahlatcı Holding’in yeni CEO’su oldu.

AHLATCI'NIN YÖNETİM KURULLARINDA YER ALACAK

Samsunlu CEO görevi yanı sıra, Ahlatcı Holding grup şirketlerinin yönetim kurullarında üye olarak yer alacak. Samsunlu görevine Şubat ayında başlayacak.

KADRİ SAMSUNLU KİMDİR?

Kadri Samsunlu 1968 Çorum’da doğdu. 1991’de Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı, ABD Missouri Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı..

Eylül 2017’de başlayan İGA İstanbul Havalimanı CEO görevinin öncesinde, Kadri Samsunlu, 1995-2006 yılları arasında, birçok yatırım şirketinde genel müdür ve icra kurulu üyesi olarak deneyim kazandı. 2006’dan itibaren üç yıl boyunca Romanya ve Türkiye’de yatırım ve kurumsal finans danışmanı olarak görev aldı. 2008-2017 yılları arasında Akfen Holding bünyesinde Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve holding iştiraklerinde yönetim kurulu üyesi olarak görevini yürüten Samsunlu, ardından İGA İstanbul Havalimanı CEO olarak atandı.

CEO olarak görev yaptığı süre boyunca, İGA İstanbul Havalimanı, yolcu deneyimi ve operasyonel mükemmellik alanlarında istikrarlı bir gelişme gösterdi. Liderliğinde, İGA İstanbul Havalimanı, küresel merkezler arasında dayanıklılık alanında bir referans değeri haline gelmesinin yanı sıra; sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve her koşulda erişilebilirliğe olan bağlılığın bir simgesi oldu.

Son Güncelleme: 02.01.2024 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne oldu şimdi 2024-01-02 16:50:40

İGA gelecek görememiş demkki...

Avatar
YENİ BORSACI 2024-01-02 16:39:29

Borsamız çok düşük kaldı çıkmalı tüm şirket hisseleri