Ahlatcı'ya birincilik ödülü

Ahlatcı Kuyumculuk, altından mamul mücevherat ihracatında birinci oldu.

17 Eylül 2020 Perşembe 00:25
Ahlatcı'ya birincilik ödülü

Ahlatcı Kuyumculuk, altından mamul mücevherat ihracatında birinci oldu. Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, ödülünü TİM Başkanı İsmail Gülle ve Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar’dan aldı.
Mücevher İhracatçıları Birliği’nin geçtiğimiz gün TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlediği ‘2019 İhracatın Liderleri’ ödül töreninde, geçen yıl en çok mücevher ihraç eden şirketler 4 kategoride ödüllendirildi.
Altından mamul mücevherat kategorisinde Ahlatcı birinci, Apraş ikinci, Jval (Gessart) üçüncü oldu. Pırlantalı mücevherat ihracatında Storks birinciliği, Zen Damond ikinciliği, AC Kuyumculuk ise üçüncülüğü elde etti.
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, ‘Ahlatcı Kuyumculuk’ olarak gerek iç pazarda gerekse dış pazarlarda büyümeye devam ettiklerini, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri 1,3 milyar dolarlık ihracatla Türkiye’nin en büyük altın ihracatçısı konumunda olduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 17.09.2020 00:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.