Alaca'da belediye borçlarına 12 taksit imkanı

Alaca Belediyesi'ne borcu olan vatandaşlar imzalanan protokol gereğince borçlarını 12 taksitte ödeyebilecekler

06 Şubat 2020 Perşembe 12:15
Alaca'da belediye borçlarına 12 taksit imkanı

Alaca Belediyesi, Deniz Bank Alaca Şubesi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde Belediyeye emlak, çevre temizlik ve su gibi borçları bulunan vatandaşlar Deniz Bank kredi kartlarıyla 12 taksitte vade farksız ödeme yapabilecek.

Konuya ilişkin protokol Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ile, Deniz Bank Alaca Şube Müdürü Şafak Yılmaz arasında imzalandı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, “Vatandaşlarımıza, belediyeye olan borçlarında ödeme kolaylığı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Deniz Bank ile de vade farksız kredi kartına 12 taksitte ödeme kolaylığını sağlayan anlaşmamızı imzaladık. Deniz Bank Şube Müdürü Şafak Yılmaz Bey’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165