Aşgın’a teşekkür, anahtarlar teslim ediliyor

Çorum S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde yapımı tamamlanan işyerlerinden bazılarının anahtar teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

13 Aralık 2023 Çarşamba 14:05
Aşgın’a teşekkür, anahtarlar teslim ediliyor

Çorum S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde yapımı tamamlanan işyerlerinden bazılarının anahtar teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

BÜYÜK PROJE HIZLA İLERLİYOR

Yapımına 2018 yılında başlanan ve 1000 dönümlük alanda yaklaşık 1000 adet işyerinin inşa edildiği Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’nde özellikle de kentin muhtelif bölgelerinde faaliyet gösteren hurdacılar için yapılan bölümde tüm eksikler tamamlandı. Hurdacılar Sitesi’nde bugün ise, anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

TÖRENE YOĞUN KATILIM OLDU

Törene Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın‘un yanı sura çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı.

1000 ESNAFIN İŞYERİ OLACAK

Kurban kesimi ve dualar eşliğinde yapımı tamamlanan işyerinin açılışının yapıldığı törende konuşan Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatif ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 2018 yılında kurulan kooperatifin inşaat alanı yeni dahil edilen genişleme alanı ile birlikte 1000 dönümü kapsadığını söyleyen Fındıkcı, bölgenin hali hazırda en büyük sanayi sitesi inşaatı olan kooperatifin tamamlandığında yaklaşık 1000 esnafın, 100 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen işyerlerine kavuşacağını söyledi.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin bugün inşaat seviyesinin yüzde 50’in üzerinde olduğuna dikkat çeken Fındıkcı, bugüne kadar yapılan inşaat harcamalarının ise güncel değerler üzerinden yaklaşık olarak 600 milyon TL olduğunun altını çizdi.

45 HURDACI DÜKKANI BİTİRİLDİ

Kooperatif içerisinde bulunan ve şu ana kadar elektrik, su, kanalizasyon gibi. altyapılar başta olmak üzere tüm eksiklikleri tamamlanan 45 adet hurdacılar sitesinin anahtar tesliminin yapıldığına dikkat çeken Fındıkcı, hurdacıların da yeni işyerlerine taşınmaya başladıklarını kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Kooperatifin inşaatına başladığı günden itibaren Çorum Belediyesi’nin her zaman desteğini gördüklerini dile getiren Fındıkcı, bilhassa da su, kanalizasyon gibi altyapı hizmetleriyle birlikte elektrik hatlarının döşenmesinde ve son olarak da genişleme alanıyla ilgili verdiğiniz destekten dolayı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da Çorum esnafı için büyük bir şans olan Zanaatkarlar Küçük sanayi Sitesi’ndeki gelişmenin gurur verici olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

İLK ANAHTARI AŞGIN TESLİM ETTİ

Törende Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tarafından yapımı tamamlanan hurdacılar Sitesi’nde işyeri bulunan İbrahim Önder’e sembolik olarak anahtarı teslim edildi. Aşgın, işyeri sahibi İbrahim Önder’e de işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, bol ve bereketlik kazançlar temenni etti. Törende Başkan Aşgın’a teşekkür plaketi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İş 2023-12-13 14:48:22

Aşgın gerçekten çok büyük işler yaptı. Çimento olsun, su hattı olsun saymakla bitmez. Hep uzun dönemde Çorumu güçlendirecek işler. Şov peşinde koşup da insanlara fazlaca görünür işlerdense mesela meydanı kasaba meydanı olmaktan çıkarıp şehir haline getirmek gibi önemli işler yaptı. İnşAllah bir dönem daha devam eder. Hem bitirmesi ve tamamlaması hem de sahiplenerek geliştirmesi gereken çok önemli ama halk tarafından bilinmeyen işleri var.

Avatar
Yusuf 2023-12-13 19:05:09

Aşkınla yola devam...

Avatar
AdAM 2023-12-13 20:43:02

Asgina methiye dizenleri bir arastirmak lazim kamuoyu olusturmak icin kimler acaba

Avatar
Kahraman Çorumlu 2023-12-13 20:19:32

Yenedi de, yedirmedi de, halkın içnden gelen Başkan Aşgın ile devam inşaAllah

Avatar
Anekter 2023-12-13 16:32:50

Güle güle kullanın işiniz rast gele

Avatar
Murat 2023-12-14 10:35:45

Başkanım yaptığınız iyi işler den dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakat belediye kasasından her yere boy boy afişlerinizi asmanız ne kadar doğru? Sizden önceki belediyelerde bunu çok yaptı ama ayıptır günahtır. Belediye kasasından afiş bastırıp boy boy resimler astırmanız.

Avatar
Kul 2023-12-15 07:52:20

Sen Altınsın ben taşmıyım, bizi hor görme hardaş