Bakkal Mevlüt Amca toprağa verildi

Çorum’da Bakkal Mevlüt olarak bilinen Mevlüt Bilgin bugün toprağa verildi.

10 Ekim 2020 Cumartesi 12:55
Bakkal Mevlüt Amca toprağa verildi

Çorum’un sevilen ve sayılan simalarından, kentte Bakkal Mevlüt olarak tanınan Mevlüt Bilgin (92) bugün toprağa verildi.
Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Bilgin, Kuran Kursu Öğretici İsmail Bilgin ve İbrahim Bilgin'in babası Mevlüt Bilgin, bir süredir Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi görüyordu.
Merhumun cenazesi bugün öğle namazında Ulu Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından  toprağa verildi.

KOCA YÜREĞİNE SIĞMAYAN SEVGİSİ…

Cenazeye katılan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın mesajında, “Koca yüreğine sığmayan sevgisi, tatlı muhabbeti, güler yüzü, her daim hayır dualı diliyle gönüllerimizde ve zihinlerimizde silinmez bir iz bırakan çocukluğumuzun Bakkal Mevlüt Amcası Hakk'a yürüdü. Rabbim ondan razı, mekânı cennet olsun. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.” Dedi.

İRFAN DÜNYAMIZIN ÖNDERLERİNDEN…

Cenazede hazır bulunan Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü de, “İrfan dünyamızın önderlerinden muhterem Hacı Mevlüt Bilgin amcamız ahirete irtihal etti. Bugün Ulu Mezarlıktan ebediyete uğurladık. Rabbimden merhuma rahmet, ailesi ve dostlarına sabrı cemil niyaz ederim. Mekanı Cennet, makamı âli olsun inşallah.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 10.10.2020 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.