Başkan Ali Sülük bizi üzdü

TSO Meclis Üyesi Murat Erdal, Belediye Başkanı Ali Süylük'ün İskilip HEM'le ilgili açıklamalarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

28 Haziran 2019 Cuma 20:49
Başkan Ali Sülük bizi üzdü

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi ile ilgili şahsını hedef alan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün açıklamalarının kendilerini üzdüğünü bildirdi.

İşte o açıklama;

“25.06.2016 salı günü yapmış olduğum basın açıklamasında, İskilip Belediye Başkanı Sayın Ali Sülük’ün adını kullanmadığım halde, kendisi 26.06.2019 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında şahsımı hedef almıştır. Ayrıca yine şahsımı hedef alarak ‘bu kişi’ diye hitap etmesi de beni derinden üzmüştür. Kaldı ki; kendisini daha önceden hiç tanımam, bilmem. Sayın Sülük tarafımızdan da bilgi almış olsa idi, şahsıma karşı ön yargılı davranmamış olurdu. Kendisinin İskilip ilçemizin Şehri emin kişisi konumunda olmasından dolayı, bu hassas konuya olgunluk içerisinde yaklaşmasını beklerdim. Ama yapamadı, olmadı.

Sayın Sülük’ün bu talihsiz açıklamasının İskilip Belediyesinin açıklaması değil, kendi şahsi düşünceleri olduğunu sanıyorum. Esnafımız ve üreticimiz açısından böylesine önem affetmiş bir konuda, Sayın Sülük siyasi rant sağlamak gibi bir düşünceniz var ise yanılmayın, yanılgıya düşmeyin. Bu yaklaşım size fayda sağlamaz, aksine esnafımıza ve üreticimize karşı yapılan adaletsizliğe ortak olmuş olursunuz.

Sayın Sülük’ün özellikle bilmesini isterim ki;  ‘bu kişi’ diye hitap ettiğiniz şahsım,

ülkemizin en saygın ve en itibarlı sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’he bağlı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Üyesidir. Çorum TSO’da Meclis Üyesi olarak sorumluluğum; grubum adına odamız üyelerinin hak ve menfaatlerini koruyup kollamaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir cevat 2019-06-29 12:35:09

Murat Erdal ne anlar mobilyadan. üretici miymiş. sağdan soldan toplar gelir çoruma satar. kendisini oda seçimine yatırım yapıyor.

Avatar
iskilip belediye 2019-06-29 12:37:39

murat erdal aklın sıra belediyeyi tehdit ediyorsun. Sen kendini ne sanıyorssun. iskilibi sen çorumdan mı yöneticeksin. iskilip düşmanlığınız niye. odayı kendi şahsi hesaplarına niye alet ediyorsun.

Avatar
Kadir 2019-06-29 10:59:41

Başkan Sülük, Ne Halk Eğitimden anlar ne Mesleki eğitimden sadece İlçenin reklamını düşünür.

Avatar
Cevat 2019-06-29 11:08:02

Sülük başkan, İskilip esnafı ile önce Bir istişare etsin, sonra işleyişi ile ilgili yetkililerden bilgi sahibi olsun ondan sonra fikir yurutsun

Avatar
fırıncı 2019-06-29 14:38:40

gücün yetiyorsa belediyenin ekmek fabrikasını kapattır. çorumda fırın kalmıycak yakına.

Avatar
ülkücüler 2019-06-29 14:54:52

ali başkana laf etme. camiayı karşına alırsın. kiminle ne hesabın varsa onlarla gör. ülkücüler başkanın yanında bunu bil yeter.

Avatar
esnaf 2019-06-29 14:58:44

gazteci arkaaşlar niye siliyoorsunuz yorumlarımızı. hakaretmi ettik söğdük mü. bu adam çorumdaki esnaftan kimin işi biraz iyi olsa onu hedefe koyuyor. bırakın bizde kendimizi savunalım.

Avatar
ali yülük 2019-06-29 15:01:53

tso neyle meşgul oluyor görüyorsunuz. Ahlatçı vosvagenin fabrikasına uğraşıyor, bizimkilerden en ufak destek yok. Sakarya ticaret odası, milletvekilleri, belediyesi, halkı birlik olmuş fabrikayı sakaryaya almaya uğraşıyor. bizimkiler okulla uğraşıyor. çorumun halini anlatmaya yetmez mi bu.

banner165