Belediye 7 arsa satacak

Çorum Belediyesi Silimkent bölgesi Kuruçay mevkisi ile Gülabibey'de toplam 7 arsayı ihale yoluyla satacak.

18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:35
Belediye 7 arsa satacak

Çorum Belediyesi Silimkent bölgesi Kuruçay mevkiinde bulunan 5, yine aynı bölgede imar planında 2 kat konut ile Gülabibey Mahallesi’nde 8 kat ticari konut işaretli arsaları ihale yoluyla satacak.

İLK İHALE 5 ARSA

Çorum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mülkiyeti Belediyemize ait, Silm Kent bölgesi Kuruçay Mevkiinde bulunan imar planında 2 kat konut alanı işaretli 5 arsa, 2886 Sayılı Kanun 45. Madde’ye göre açık teklif arttırma usulü ile en az %50'si peşin kalanı en fazla 8 taksitle satılacaktır” denildi.

19 Temmuz 2022 Salı saat: 14.00'de Çorum Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihaleye ait arsaların listesine https://ihale.corum.bel.tr/ihale/kurucay-mahallesinde-5-adet-arsanin-ayri-ayri-satis-ihalesi linkinden ulaşabilirler.

2 KAT KONUT, 8 KAT TİCARİ KONUT ARSASI SATILIK

Öte yandan Çorum Belediyesi Silimkent bölgesi Kuruçay mevkiinde imar planında 2 kat konut alanı işaretli arsa ve Gülabibey Mahallesi’nde 8 kat ticari konut işaretli arsaları ihale yoluyla satacak.

Çorum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Mülkiyeti Belediyemize ait, Silm Kent bölgesi Kuruçay Mevkiinde bulunan imar planında 2 kat konut alanı işaretli 7021,28 metrekare arsayı ve Gülabibey Mahallesinde bulunan 8 kat ticari konut işaretli 2393,09 metrekare arsayı 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi’ne göre açık teklif arttırma usulü ile en az %50'si peşin kalanı en fazla 8 taksitle satılacaktır” denildi.

20 temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14.30'da Çorum Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalede arsalara ait listeye https://ihale.corum.bel.tr/ihale/kurucay-ve-gulabibey-mahallesinde-2-tasinmazin-ayri-ayri-satis-ihalesi linkinden ulaşılabilir.

Son Güncelleme: 18.07.2022 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2022-07-20 16:31:07

sat sat bitiremediler. bi de borçlu belediye aldık diyor. eski başkan istese bunların hepsini satar kredisiz iş yapardı. külcü esnaf olmadığından belediye yönetiyordu. halil başkan esnaf olduğu için para üretemiyo, üretilmişi satıyo.