Belediye: ‘Mali yapıyı güçlendirdik’

Çorum Belediyesi’nin mali disipline yönelik uyguladığı çalışmalarla ekonomik yapısını güçlendirdiği bildirildi.

12 Ekim 2020 Pazartesi 18:29
Belediye: ‘Mali yapıyı güçlendirdik’

Çorum Belediyesi’nin mali disipline yönelik uyguladığı çalışmalarla ekonomik yapısını güçlendirdiği bildirildi.

Sıkıntılı günleri geride bıraktığı vurgulayan Belediye, Çorum’u büyük yatırımlarla buluşturmaya başladıkları mesajını verdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim dönemi söz verdiği projeler hayata geçiyor.

Ekonomik yapıya yönelik uyguladığı sıkı tedbirlerle Belediyenin mali yapısını güçlendiren Başkan Aşgın, Koçhisar İsale Hattı, Bedesten ve Yer altı Otoparkı, Çocuk Köyü, Kongre ve Kültür Merkezi, Çorbis, Refakatçi Misafirhanesi, Çoruminia, Butik Yüzme Havuzları, Güreş Eğitim Merkezleri, Gençlik Kampları, Semt Sahaları, Kale İçi Restorasyonu, Dikiciler Arastası Restorasyonu, Yeni Yollar, İkiz Konak (Butik Otel), gibi projelerle ilgili önemli mesafeler kat ettiklerini vurguladı.

Göreve geldikleri günden bu güne kadar yaklaşık 1,5 yıl geçtiğini bu süre içerisinde çok sayıda projeyle ilgili çalışmayı tamamladıkların kaydeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hemşehrilerimize söz verdiğimiz, şehrimizin gelişimine katkı sunacak projelerimizle ilgili çalışmalarımızı titizlikle sürdürdük. Bu titiz çalışmamızın neticesinde hem ekonomik yapımızı güçlendirdik hem de projelerimizin tamamına yönelik çalışmalar içerisine girdik. Projelerimizi bir bir hayata geçirmeye başladık.” Dedi.

Çorum’un turizmine, kültür ve sanat hayatına, turizmine, gençlerine, kadınlarına, sosyal hayata kısaca Çorum’un değişimine ve gelişimine katkı sağlayacağına inandıkları projelerin ya ihale edildiğini, ya ihale aşamasına gelindiğini ya da ihale edilecek bir aşamaya gelindiğinin altını çizen Başkan Aşgın, “Mezbaha, hayvan pazarı gibi şehrimiz için çok önemli olan yatırımları hizmete açtık. Altyapı çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Şehrimizin tüm mahalleleri adeta şantiyeye döndü. Yollarımızı, caddelerimizi yeniliyor, yeni cadde ve sokaklar açıyoruz. Kısaca, aşkla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.10.2020 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-10-12 18:44:18

Madem mali yapınızı güçlendirdiniz öyleyse su faturalarını uygun bir fiyata çekinde güçlü yapınızdan vatandaşta nasiplensin.

Avatar
Ahmet 2020-10-12 18:45:53

Ayda bir arsa satış ihalenizi görüyoruz. Mali disiplin arsa satarak mı sağlanıyor?

Avatar
Çorumlu 2020-10-13 11:50:32

Başkan evinin çevresinin asfaltını yaptırmış mış ta mış. Ayıp be sanki başkandan başka yaşayan yok çevrede. Başkanın evi var diye o çevreye asfalt yapılmayacak mı?
Partizanca yorumlar, biraz insaf.

Avatar
Bay 2020-10-12 18:52:30

Büyük projeler içerisine
Evinin çevresinin asfaltını yenilemeyi de eklemek lazım

Avatar
Metin 2020-10-12 20:38:48

Mezbaha hayvan pazarı koçhisar senin eserin mi aşkın beleşe konuyon

Avatar
Recep 2020-10-12 22:13:14

Maket değilde açılışının yapıldığını görürsek inanırız

Avatar
Mertçe 2020-10-13 09:04:43

Aşgın bari evinin etrafını asfalt yaptırmış Zeki Gül kendisi için anket yaptırdı arkadaş birde din öğretmeni haram helal artık farketmemiş Zeki Gül için. Nasıl bir koltuk arkadaş bu başkanlık gelen sanki babasının parasını harcıyor.

Avatar
binevler 2020-10-14 15:07:55

aşgın yapar millet bakar. helal olsun başkan bukadar muhalefete ragmen çalışıyorsun tebrikler