Belediyenin sebze satışını eleştirdiler

Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren pazarcılar, pazarların kapatılma kararını ve belediyenin sebze satmasını eleştirdi.

30 Mart 2020 Pazartesi 13:15
Belediyenin sebze satışını eleştirdiler

Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren pazarcılar, koronavirüs tedbirleri kapsamında pazarların kapatılarak, belediyenin meyve sebze satmasını eleştirdi.

İlçede Cumartesi ve Perşembe pazarlarında tezgah açan pazarcılar Sungurlu Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarında açılan tanzim satışına karşı çıktı. Kaymakamlık binası önünde toplanan pazarcı esnafı belediyeyi eleştirdi.

Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Necdet Soydemir, “Pazar yerimiz kapalı, biz mağdur durumdayız. Bizim yapacağımız işi belediye yapıyor. Bize yasak onlara serbest, virüs varsa onlara da var." dedi.

Sungurlu Gazetesi

Son Güncelleme: 30.03.2020 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2020-03-30 19:13:54

Sungurlu iyi istedi