Bu gece yarısından itibaren 15 kuruş indirim

Benzin fiyatlarına iki gün önce gelen 21 kuruşluk zammın ardından şimdi de 15 kurum indirim geliyor.

28 Ağustos 2020 Cuma 09:56
Bu gece yarısından itibaren 15 kuruş indirim

Benzin fiyatlarına iki gün önce gelen zammın ardından şimdi de indirim geliyor. Uluslararası piyasalarda benzinin ton fiyatında meydana gelen aşağı yönlü hareket iç piyasadaki akaryakıt ürünlerine de yansıyacak. Bu gece yarısı pompa fiyatlarına yansımak üzere benzine 15 kuruş indirim geliyor.
Amerika'daki kasırga nedeniyle benzinin ton fiyatında yaşanan artışları sonrası geçtiğimiz günlerde gelen 21 kuruşluk zammın ardından bu sefer de indirim gündeme geldi.
Fiyatların yeniden düşüşe geçmesiyle benzinin ton fiyatı uluslararası piyasalarda 433 dolardan 414 dolara kadar geriledi.
Benzin ton fiyatında yaşanan gerilemeyi yenisafak.com için değerlendiren piyasa uzmanları fiyatların revize olmasıyla birlikte benzine 15 kuruş indirim geleceğini belirtti.
İndirimli fiyatlar bu gece yarısı pompaya yansıyacak.
Yeni Şafak

Son Güncelleme: 28.08.2020 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165