Büyük indirim kapıda

Motorin ve benzinde büyük indirim kapıda...

09 Mart 2020 Pazartesi 10:58
Büyük indirim kapıda

Suudi Arabistan ile Rusya arasındaki petrol üretimi konusundaki anlaşmazlık sonrası düşüşe geçen petrol fiyatları 2016 yılından bu yana en düşük seviyesine geriledi. Yüzde 25'lik rekor düşüşü yorumlayan piyasa uzmanları sabah saatlerinde 40 kuruş olarak ifade ettikleri indirim beklentisini benzinde 82 kuruşa motorinde ise 65 kuruşa çıkardı. Rekor seviyedeki indirimlerin 10 Mart Salı'yı 11 Mart Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olabileceğine dikkat çekiliyor.
82 KURUŞ İNDİRİM BEKLENİYOR
Uzmanlar, yurt dışı ürün fiyatlarında açılış rakamlarında ortaya çıkan çöküş hareketi sonrası gün içerisinde değişebilme ihtimali de göz önünde bulundurularak benzinde 82 kuruş, motorinde ise 65 kuruş indirim bekliyor.
Kaynak: Yeni Şafak

Son Güncelleme: 10.03.2020 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.