Çenesiz zamma dikkat çekti

Çimento Cam Seramik ihracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, doğalgaz ve elektriğe gelen zamlara dikkat çekti.

02 Temmuz 2021 Cuma 15:55
Çenesiz zamma dikkat çekti

Çimento Cam Seramik ihracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, Bloomberg HT de yayınlanan İş Dünyası Programının canlı yayın konuğu oldu.

Çimento Cam Seramik İhracatçılar Birliği Başkanlığı ve Türkiye Seramik Federasyonu Başkanlığı görevlerini yürüten Erdem Çenesiz, Hande Berktan’ın sunduğu programda seramik sektöründe 2021 yılının ilk 6 ayında gerçekleşen yüzde 40'lik ihracat artışı ile birlikte son dönemde doğalgaz ve elektriğe gelen zamlar ile  enerji maliyeti artışlarının üretim maliyetlerine olumsuz yansımalarının olacağını, maliyetlerinin ürün fiyatlarına yansıtılmak zorunda kalınacağını aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165