Çorum'a yol boyu modern tesis

Samsun yolu üzerinde bulunan 7-8  Hasan Paşa Kahvecisi el değiştirdi. İşletme modern bir restoran-kafe yol boyu tesisi olacak.

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:31
Çorum'a yol boyu modern tesis

Samsun yolu üzerinde yaklaşık 4 yıldır Şehir Bölge Plancısı Hasan Kiraz’ın işletmesini yaptığı 7-8  Hasan Paşa Kahvecisi el değiştirdi.

Kentin turizm ve  tanıtımına da önemli katkılar sağlayan modern  işletme, bundan sonraki süreçte Emek Lokantası ve 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi konsepti ile yine restoran sektöründe tecrübeli bir isim olan Emek Lokantası Sahibi Abdullah Ateş tarafından sürdürülecek.

İşletmede yaşanan değişimi Hasan Kiraz sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

“Yaklaşık 4 yıl önce açtığım 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi’nde çok anı biriktirdim. Ticari faaliyet kadar önemsediğim bir diğer konu, Çorumlu kahraman 7-8 Hasan Paşa’yı tanıtabilmekti ve bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşadım.

Bu süreçte fikren, bedenen, manen bana destek olan tüm ekibime ,  arkadaşlarıma ve özellikle aileme çok çok teşekkür ediyorum.
Artık mekanımız Emek Lokantası ve 7-8 Hasan Paşa Kahvecisi konsepti ile çok değerli büyüğümüz Abdullah Ateş’in önderliğinde faaliyetlerine devam edecek. İşi ehline teslim ederek kafe serüvenime nokta koymak başka bir mutluluk kaynağı oldu benim için.

Çok kısa süre içinde Çorum’un sayılı konseptlerinden biri olacağınıa yürekten inandığım mekanda Abdullah abimin ve ekibinin mekanımızı Çorum’un markası haline getireceğine canı gönülden inanmaktayım. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı var düsturu ile hatrınız var olsun. Sağlıkla ve huzurla kalın, hoşçakalın...”

ÇORUM’A MODERN YOL BOYU RESTORAN-KAFE

Telefonla görüştüğümüz Emek Lokantası Hasan Paşa Kahvecisi İşletmecisi Abdullah Ateş, Çorum’a yeni ve modern bir yol boyu tesisi kazandıracaklarını söyledi.

Yeni tesisin restoran-kafe formatında olacağını belirten Ateş, Hasan Paşa markasını devraldıklarını, mevcut tesiste halen aktif olan bir bölümün kafe hizmeti vereceğini, diğer geniş alanda yapacakları değişikliklerle modern bir restoran hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Çorum’a kazandırılacak yeni yol boyu restoran-kafe tesisinin hem Çorumlu hemşehrilerine hem de Karadeniz-İç Anadolu Bölgesi güzergahından geçen misafirlerine hizmet vereceğini belirten Ateş, önümüzdeki günlerde yeni konseptin tanıtım çalışmalarını yapacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 15.08.2021 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Uçak 2021-05-20 17:56:13

Böyle güzel bir tesisin tecrübeli ve azimli bir iş adamı tarafından Çorum'a kazandırılması Çorum için büyük kazanç