Çorum portföy değeri artan iller arasında

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun verilerine göre; portföy değeri en çok artan il yüzde 426,7 ile Çorum oldu.

26 Ocak 2023 Perşembe 11:43
Çorum portföy değeri artan iller arasında

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) 2022’ye ilişkin sermaye piyasalarında yaşanan yeni gelişmeleri paylaştı.

2022 yılında yani geçen yıl halka arz edilen şirket sayısı 40 olurken, halka arza katılan yatırımcı sayısı 8 milyonu geçti.

İstanbul’daki yatırımcılar portföy değeri ile birinci sırada, Ankara ikinci sırada yer alırken portföy değeri en çok artan il yüzde 426,7 ile Çorum oldu.

PORTFÖY NEDİR?

Gerçek veya tüzel kişilerin yatırım yapmak ve kazanç sağlamak amacıyla elinde tuttuğu ve istediği gibi tasarruf ettiği nakit para, döviz, altın, tahvil, hisse senedi, mevduat ve bono gibi yatırım araçlarının toplam değeridir.

Son Güncelleme: 26.01.2023 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-26 14:27:35

Portföy değerimiz artmış. Ancak Hükümet tarafından itibarsızlaştırılıyoruz. Çorum hak ettiği yeri alacak, ancak bu hükümet döneminde olmayacak. Çorum düşmanları, Çorumu itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onların bir planı varsa kurban olduğum Allah'ımın da bir planı vardır elbet. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz İNŞALLAH. Etme bulma dünyası, ENİNDE sonunda Çorum'un ahı çıkacaktır. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ALMA ÇORUM'UN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.

Avatar
Bayindir 2023-01-26 19:56:46

Bence yanlis tespit ve degerlendirme.. Corum son 3 yilin en guvensiz sehirlerinden..Ciddi anlamda asayis sorunu var.. Hergun silahi kavda ve uzantilari.. Yetkiler elinden geleni yapıyordur.. Ancak daha yorgunlukla egilmeliler sehir sorunlarina... Zamaninda Corum Turkiyemizin en temiz ve sorunsuz illeri arasinda ilk siralardaydi.. Umariz yakin zamanda Texas olmaktan cikar ve eski huzur dolu gunlerine kavusur.. Tum Emniyet guclerine bu baglamda saygilarimi sunar, gorevlerinde basarilar dilerim.. Gonlunuz sizler ve daha huzurlu sayin Corumumuzla..

banner165