Çorum ve savunma sanayi

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşerimiz Muhsin Dere ile görüştü.

16 Mart 2022 Çarşamba 21:02
Çorum ve savunma sanayi

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı,  Ankara’da Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşerimiz Muhsin Dere’yi de ziyaret etti. Ziyarette Çorum’da üretilebilecek savunma sanayi makine parçalarının tedariği gündeme geldi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Çorum’umuzda üretimi yapılabilecek, savunma sanayi makina ve parçalarının tedariği ve buna yönelik çalışmalarla ilgili, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın şehrimizi ziyareti öncesinde, Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere ile fikir alışverişinde bulunduk. Çorum’un sanayi ve ihracatta her geçen gün artan potansiyeli, imalat ve makine sanayisinde durmadan gelişen performansı ile Anadolu kaplanları arasında. Savunma sanayi alanında yapılacak çalışmalarda Çorum olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye hazırız.  Samimiyeti ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere’ye teşekkür ediyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-03-16 23:08:45

Ahmet Ahlatçı'nın ÇORUM da kuracağı fabrikayı bürokratik engellerle yaptırmayıp önünü kesin, sonra Ahmet Ahlatçı da Ankara' ya fabrikayı kursun, kalkıp ÇORUM Savunma Sanayisinden bahsedin. Allah aşkına 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorsunuz. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. 20 senedir Çorum ve Çorumlular da uyuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....